.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

В мен ли е проблема ?

Значи аз съм момиче на 15 почти 16 и никога съм нямала приятел.дори не съм се целувала с момче не съм от най-прекрасните изкуствени момичета,но не съм и грозна или някоя задръстенячка .просто нормално обикновено момче.всичките ми приятелки си имат приятели и излизат с тях,а мен ме изолират.смисъл пак излизаме ама за по 1-2 часа и те си приказват някакви работи за момчета с кой се зарибявали с кой излизали и т.н.писна ми всички да ме питат "При теб няма ли някое гадже" и аз все да казвам НЕ! нямам големи претенции просто искам някой с който да мога да разговарям и са се забавлям,а не да мисли само секс... но явно няма такъв човек.Както и да е просто исках да споделя

П.П.не очаквам нищо от вас просто исках да си излея душата и знам че колко теми да направя няма да променя нищо

Благодаря на тези които са го прочели
    Aз съм това което съм...

Супер фен
    Просто се ''ОТВОРИ'' малко така да се каже...
    Ходи по дискотеки,накарай някоя твоя приятелка,да те запозна с приятел на гаджето и'..и така.

Мега фен Аватара на mynichka
    Спокойно и при теб скоро ще настъпят такива моменти )
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Проблема не е в теб ,а в тримата.
    -Приятеля ти
    -Неговия приятел
    -ТИ

Успех...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на sasha_90
    И какво като си на почти 16 и не си се целувала?На мен първата ми целувка беше на 17 и не съжалявам,че беше тогава.Защо се си разбързала?Спокойно и този момент ще дойде.

И аз съм на 15 и никога не съм имал гадже, но въобще не се напрягам.. Прекарвам си добре с приятели навън, забавлявам се, а когато ми е писано, то ще стане

Супер фен Аватара на djipsito
    Моята първа целувка беше на 16, а първото ми гадже като бях на 17...
    Споко и ти ще срещнеш някой. Сега се забавлявай, учи и не мисли за момчета.

Супер фен Аватара на katericArofl
    да, в теб е.

Не се сърди на приятелките си,че като излизате коментират тези теми.Това е повече от нормално,в тази възраст какво друго да ни интересува?Ти ако искаш да си намериш някой,ще.И най-удобно ще е с приятел на техните гаджета,тъкмо ще излизате всички,много е забавно.

не в никакъв случай не мога да кажа че им се сърдя просто е кофти
    Aз съм това което съм...

Ще дойде и твоето време споко

Супер фен
    Няма ли да научите родния си език, най-накрая

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Срам.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ползвай някоя от темите в подписа ми (не помня какви са, но са полезни), не мога да си обясня защо са заключени.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Land of the blind
    А ти кога, ще научиш граматиката ?

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Като твоите приятелки си имат гаджета ти пак си вземи http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=13460&cat=71 и след 5 до 10 години ще си взимаш 5 цифрената заплата и ще си щракаш със пръсти. Това което искам да кажа е, че света не се свършва с това, че си нямаш гадже. Погледни го от другата страна, така си по-свободна да си преследваш собствените мечти и желания. А бе живей си живота, пък все някой ще му скимне, че те харесва.

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Eddie
    Като твоите приятелки си имат гаджета ти пак си вземи http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=13460&cat=71 и след 5 до 10 години ще си взимаш 5 цифрената заплата и ще си щракаш със пръсти. Това което искам да кажа е, че света не се свършва с това, че си нямаш гадже. Погледни го от другата страна, така си по-свободна да си преследваш собствените мечти и желания. А бе живей си живота, пък все някой ще му скимне, че те харесва.
    5 цифрената заплата не значи щастие.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Срам.

Да, и аз това исках да кажа.

П.С. - фенастз к'во му е грешното на изречението ми, че да уча граматика? Иначе аз не твърдя, че съм експерт в правописа. Но поне пиша що-годе грамотно.

Доколкото разбрах,ти си нямаш гадже,приятелките ти(които,предполагам,са поредните кифли) си имат,те те игнорират и ти се чувстваш тъпо,че не си като тях.
    Стигам до изводите:

1.Ти искаш да си като тях.Факт.Да искаш да си като въпросните момичета е признак на не много голям мозъчен капацитет,но както и да е...
    2.Те не са ти приятелки.Ако бях такива хич нямаше да им пука дали си имаш гадже и нямаше да те игнорират.НЕ СА ТИ ПРИЯТЕЛКИ.
    3.И какво ще стане сега?Ти в опитите си да си като тях,ще се хвърлиш на врата на някой кроасан,няколко месеца ще си пишете в скайп 'МиЛууууууу 0биЧЪЪЪм ТъъъЪ',след това ще се зарежете и ще снесеш тема:'Аз Гу обиЧъъъх,ама Той Мъ Зарязъъъъъ',ще ревеш няколко дни,и ще минеш към следващия.ЛОооооооооол!!!!

Моят съвет е:Живей си живота,без да се водиш по кифли.Това,че нямаш гадже не означава,че си нещо по-малко от другите.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    не е в теб проблема
    не се притеснявай толкова.ако те питат кажи че няма някой който да харесваш в момента или нещо такова.огледай се малко около теб,може да има някой за когото не си подозирала,който да те харесва или пък ти да го харесаш.може пък да излезе нещо

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Срам.

Да, и аз това исках да кажа.

П.С. - фенастз к'во му е грешното на изречението ми, че да уча граматика? Иначе аз не твърдя, че съм експерт в правописа. Но поне пиша що-годе грамотно.
    Само пунктуационна грешка Запетаята.

От къде си :) (просто питам) и дай скаипче ако може :)

Ако не си снижиш критериите, ще си намериш приятел. Всеки на тази възраст си намира. Просто изчакай за 'подходящия'.
    Аз още като бях на 16 г "подбирах". Но много добре знаех какво търся, на какви качества държа, какво е важно за мен и т.н. И понеже съм си твърдоглава и принципна не само, че не си свалих критерииите, ами с всеки следващ ставах по-взискателна.
    Така че проблемът не е в теб. То изобщо няма проблем. Просто не се е появил подходящият, с който да си заслужава да прекарваш времето си и да те прави щастлива.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

anonymous708973
    Guest

Re: В мен ли е проблема ?

Цитирай Първоначално написано от kykona
    просто искам някой с който да мога да разговарям и са се забавлям,а не да мисли само секс... но явно няма такъв човек.Както и да е просто исках да споделя
    Така. Първо, ужасно много ненавиждам и настръхвам цялата, като чуя.. искам еди-кво-си, ама няма. ИМА, това, че ти не го виждаш/неспособна си да го намериш, е твой проблем. Само си търсиш оправдания.
    И не, не си искала само да споделиш, а очакваш някакъв свръх секретен съвет как да си намериш гадже, за да не се чувстваш засрамена следващия път, когато те попитат.
    А дали си хубава или не, задръстена или "отворена", едва ли можеш да прецениш сама.

Баси. Постът ми щеше да е нещо съвсем друго, ако го нямаше това последното.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fenastz

Само пунктуационна грешка Запетаята.
    Може и да си прав оО не съм 100% сигурен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си