- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много..унизително,смешно
Значи става въпрос за това,че съм момиче на 15г. като цяло като ме видиш няма и да си помислиш,че съм срамежлива и не съм докато не дойде момента на целувкатадори да ме прегърне едно момче започва едно убийствено сърцебиене и бягане от това което е напът да стане.Целувала съм се,но само веднъж и колкото и да е странно само с момиче.Може би проблема е в това,че мисля,че не ме бива мн мн,май
![]()
![]()
Опитай се да се отпуснеш като начало.Остави се в неговите ръце.
Отдай се на момента и не се притеснявай, целувката е начин да изразиш любовта си, първия път може да не стане, но после ще се научишСпокойно не си само ти така
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
И кое е унизителното и смешното от цялата тая история? Срам те е да се целуваш?
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
унизително....
Никой не може да разбере дали си целувала някого или не, освен ако не му кажеш.
Нормална възраст е 16-17 години, но дори да е по-късно, това означава, че просто никой не ти е грабнал вниманието.
Първоначално написано от FuckedUp
мммммдае...
И не че се заяждам, но какво общо има темата си с раздела Любов, в който си я публикувала![]()
С сериозно гадже , ако наистина сте сериозни момчето ще ти покаже всичко : ) А като за начало пробвай с някой е така за тръпката : pПървоначално написано от DiDinKaKiSs
Ако нямаш опит не пускай език а ми с устни !!!Първоначално написано от Palavnika17
не се притеснявай! наистина лесно е да се каже,но и аз бях така и супер много се притеснявах.но когато наистина дойде моментът се отпуснах и всичко стана ей така.и беше страхотно.
така че следващия път,когато си близо до целувка,се отпусни и следвай движенията на момчето![]()
Почти винаги първата целувка е провал. И дори за много време се запомня смешното ти начало. Така, че не се притеснявай... давай смело и да не ти пука.![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Споко, аз съм на 20 и изобщо не съм се целувал. Неприятно е, но какво да направя ? Вчера излизах с едно момиче 2ра среща ни беше, но отново не я целунах, очевидно момичето ме харесва, както и аз нея, но не се престраших просто
Тези работи при мене стават сложно, не си падам по коя да е, не съм и за единия секс, просто търся нещо по-истинско
Не говоря за любов, понеже не съм виждал такова явление
На другата среща ще се опитам вече, ако не е то по устните, поне по бузката ще и ударя една вендуза xD
>> друг вариянт е идвам до София и двамата се учим иии след тва се кефим![]()