- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 13-ТА ЗОДИЯ?
Четох че имало 13-та зодия и че примерно тези които са родени под знака на Козирога са всъщност СтрелциВие какво мислите има ли 13-та зодия
Щуротии....
Нямали,доказателство...аз,Н ВЯРВАМ.
ИМА!
![]()
![]()
...
Ии тия дето са козирози,ако всъщност са стрелци,то къде са истинските козирози ??? Пак стават 12 зодии,като се замислиш.Много се филмирахте с тия зодии всички напоследък...
а? аз съм козирог и сега ми стана супер интересно какво как и защои как така ?
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
зодията е змиеносец и доколкото съм запозната е някъде ноември месец. има си гугъл за тази работа![]()
.......Исках да науча пове4е за тринадесетата зодия и се натъкнах на нещо много интересно.. Според някои тринадесетатат зодия не се нарича Паяк / 16 май-12 юни/, а Змиеносец/27.11-17.12/. Докато съзвездие Змиеносец съществува реално на небето , а зодиакално съвпада със знаците Скорпион и Стрелец , то съзвездие Паяк няма . Някои теории обединяват двете забранени и забравени зодии, и според тях зодиака се състои от 14 зодии, главно защото светът винаги е бил дуален.. Според други теории знакът на Змиеносеца , който е между съзвездията Скорпион и Стрелец е всъщност знакът на Паяка . .Паякът не може без Змиеносеца защото зодиите трябва да са четен брой, понеже на това се основава дуализма. Все пак това е един от основните принципи в астрологията и разни подобни философии.
И да разбира се - Паяците са гадни манипулатори и използвачи, а Змиеносците личители и шамани въобще може и бяз тях като цяло - същите характериситики се споделят и от Близнаци и Стрелци.![]()
![]()
![]()
http://nellnokia.cosmopolitan.bg/blogpost_6941_0.html
Аз признавам само една зодия - vulva hypnotica
...
НЕ! С мен завършва зодиака! ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Къде е Шизофренията, че тя му разбира![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не разбирам какво толкова не й харесвате на Шизо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Надменна е, арогантна, а самочувствието й няма покритие. На няколко пъти manliftingbanner и Каниса го доказаха в открити спорове с нея, а тя като видя, че не може да се измъкне замлъкна и изчезна за около месецПървоначално написано от ShtrudeL
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
^ти си ебати гъзолизеца!
I am what I am !!!
мен пък шизо ме радвадобро момиче е
а зодиите са булашик, само моята знам![]()
то густо, то пусто