.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: учене

учене

Здравейте
    От утре съм в сесия имам 4 изпита,1 от които е лесен.Моля ви за съвет,да ми кажете как е по-добре да уча.Изпитите ми са -24 януари- биоресурси-лесния имаме около 12 теми,2.02- Анатомия на човека -55 теми,11.02-физиология на растенията -62 теми,18.02-имунология-30 теми.Бях си ри разпрделила според времето,което имам всеки ден да уча по еди колко си теми по анатомия,еди колко си по имунология и еди колко си по физиология.Така добре ли е,или е по-добре сега да уча само за анатомията,после след изпита само за физиология и така??Какк е по-добре и мога ли на ден да уча по 8-9 теми общо по всичко,ще стигне ли цял ден да науча толкова теми?

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Правилно си направила да си разпределиш времето за всичко ... На ден разбира се, че можеш да учиш по 8-9 теми - стига да си разпределиш времето. Примерно Сутринта в 9:00 по една тема, в 11:00 по друга, в 13:00 по друга и т.н. И вечерта си преговаряш набързо наученото през деня

пп: а да те попитам ти с биология ли каднидатстваш и къде и след кой клас си била приета?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не смесвай дисциплините. Посвети се на предмета, по който ти предстои изпит. Разпредели си конспекта по всяка дисциплина така, че да можеш да го минеш 2-3 пъти поне и да можеш да попреговориш темите, които са ти гадни и не се чувстваш сигурна в тях. Отделно, за да не си притеснена по време на сесия, може да си попрочиташ и през семестъра, за да не ти се натрупва в сесията материал, който е нов за теб.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Правилно си направила да си разпределиш времето за всичко ... На ден разбира се, че можеш да учиш по 8-9 теми - стига да си разпределиш времето. Примерно Сутринта в 9:00 по една тема, в 11:00 по друга, в 13:00 по друга и т.н. И вечерта си преговаряш набързо наученото през деня

пп: а да те попитам ти с биология ли каднидатстваш и къде и след кой клас си била приета?
    с матурата по биология - в пу-то

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не смесвай дисциплините. Посвети се на предмета, по който ти предстои изпит. Разпредели си конспекта по всяка дисциплина така, че да можеш да го минеш 2-3 пъти поне и да можеш да попреговориш темите, които са ти гадни и не се чувстваш сигурна в тях. Отделно, за да не си притеснена по време на сесия, може да си попрочиташ и през семестъра, за да не ти се натрупва в сесията материал, който е нов за теб.

После да не стане лудница в главата ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си