.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет

Вашите планове за Св. Валентин ...

Споделете какво мислите да правите на Св. Валентин. Ако си имате човек до вас, какво ще му подарите, ако си харесвате някого, как ще изразите чувствата си? Ще прибиете ли свирепо с бухалка бившето си гадже? Готвите ли изненада? А манджа? Или може би пържени картофи? Отплеснах се от темата ... Моите планове ще ги изкажа следобед.
    Сега сте вие ...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    И двамата не си падаме по празнуването му.
    Никакви идеи нямам за деня.Ще е като всеки друг - прекрасен докато е с мен. ^^

Град
    София
    Аз засега съм без гадже -> Ще празнувам Трифон Зарезан,но ако си хвана случайно дотогава,ще измислим нещо

Супер фен
    Важното е да сме заедно...всичко друго,само ще си дойде.[/list]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз съм сама и няма да "празнувам" свети валентин. Не пия, така че отпада и трифон зарезан. Чувства... Излишно е да споделям.

П.с. Не, нищо особено няма да правя на 14-ти, освен раздаването на презервативи...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на mynichka
    Амиии съвсем случайно мислим да ходим до Пловдив точно на този ден, но това няма нищо общо с празника. Искаме просто да се видим с един приятел, който се премести да живее там и да го изненадаме някак.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Аз си имам гадже,но не го празнувам този Св.Вальо
    Не сме говорили по въпроса,но не мисля,че той ще изяви желание да празнуваме точно този празник.Най-вероятно ще се празнува другият

Супер фен
    Ае стига с тоя Свети Валентин бе, има 3 седмици докато дойде... Пуууу напълнихте форума с глупави теми Не мислите ли, че една тема относно този "празник" стига?

Мега фен Аватара на babity
    На Свети Валентин мисля да си взема изпита

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babity
    На Свети Валентин мисля да си взема изпита
    Моя е на 15ти явно ще уча него ден

ще кажа на едно момиче че го обичам и след това ще се напия като прасе това е плана ми за тази година

Град
    Е доколкото забелязвам, повечето няма намерения да го празнуват празника.

И леко обръщение към FromAutumToAshes - На първата страница тема за Св. Валентин - няма, това означава, че дори и да е правена тема за празника, няма да бъде актуална. И поради тази причина реших да направя темата.

Та .... моите планове са да направя изненада. Тъй като в момента момичето ми не е до мен ще отида в София и ще я изненадам в училище. Ще я извлеча от там и после ще й покажа подаръка. Не е материален, не е нужно да е материален, просто нещо което ще я направи щастлива.

Супер фен
    Еми като напишеш нещо в предната тема, тя пак излиза на първа страница, ако не го знаеш това... е вече го знаеш То заради такива като тебе, форума се пълни с 348957349809 еднотипни теми през два дни Ама карай здраве да е, нали ТИ трябва да направиш нова тема

Град
    Не, аз теми не пускам. За половин година да има 4-5 теми на кръст.
    Както и да е, ако имах възможност бих изтрил темата, защото нямам никакви намерения да засенчвам другите подобни теми в раздела.

Супер фен
    Гледай как сам/сама си противоречиш... Уж нямаш желание, пък си го направил/а вече Нещо куца? Няма смисъл да се оправдаваш, то станалото станало, въпроса е, че е дразнещо да гледаш теми с един и същ смисъл през 1-2 дни. Не мислиш ли

Град
    Всъщност, прав си, леко си противореча, но темата е направена, както вече казах за по актуални мнения. Не съм искал да покривам другите теми. Както и да е, нека спрем по този въпрос.
    Пийс

Супер фен
    Здраве и щастие и теб да те сполетят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си