- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- .........
НеможеИзобщо за какво се заниваш със такива неща
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
обади се на оператора и ги помоли
+ тея са фалшиви даваха в господари на ефира че се въртят само 3 номера когато избират...
ваУ рокс
Grell
Това от М-тел ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ооо, много хора пропищяха от това. Пратили 1 смс и ги затрупват нон-стоп.
always late but worth the wait!
И аз това го гледах,но после от господари на ефира се извиниха,защото били такива правилата и в нета ги имало.Първоначално написано от BladeDancer
По темата-попитай оператор!!!
Ами според мен и с оператора няма да стане.Преди около 1 седмица баща ми ме накара да пратя един смс от неговия телефон.И сега постоянно му пращат.По всяко време! Той звъня на оператора.Ама те пак продължават да си пращат смси.А и мелодията когато някой му праща смс е ужасна.Това направо ме подлудява.Много са нагли и мисля,че няма да има край![]()
И аз направих грешката да им пратя един смс още в началото.И сега всеки ден по два.. Ужассс.Даже няколко пъти ми звъни телефона и аз ало ии от там здрастиииииииииии аз съм Ники Кънчев и аз затварямУжасни са.Дано да я спрат тая игра,че да спрат да ни пращтат и смс-и.
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.