.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Приключена тема

Извинявам се,но трябваше да премахна темата
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Какво е това нейните , моите приятели ? Нали са общи. Whatever.
    Просто хората се държал по различен начин с всеки.Може така да ги приспособява , да си го втълпяваш или дори да е вярно , но какво ?
    Не е като да не харесват и теб , нали ? Само не тръгвай да угаждаш на някого и да се правиш на нещо,което не си , за да се харесаш . .

Мега фен Аватара на babity
    Гледай сега. С моето момиче сме заедно от 5 години. Ако не бях аз нямаше изобщо да имаме такава "връзка" в момента и всичко... Изживяли сме най - хубавите и най - трудните си моменти заедно. Но трябва да призная, че понякога и аз се чувствам като теб. Тя беше ужасен егоист, не, дори беше егоцентрик, но всички мъже се лепяха на нея, момичетата също често я предпочитаха. С времето осъзнах, че просто с нея сме адски различни. Допълваме се взаимно и затова сме такава красива двойка (в прен.смисъл), но поотделно контактуваме с хора, които повече приличат на нас. Накрая просто се примирих, че жените ще бъдат мои приятелки (защото и е трудно да е приятелка с момичетата), а мъжете остават за нея. Не се втренчвай толкова в това. Просто се радвай на приятелството си.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    аз
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове