- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подходящи подаръци за мъже
харесала съм парфюма Versace Fraiche men според вас подходящ ли е?Как мислите хубав ли е този аромат
Парфюмът зависи предимно от вкуса на този, за когото е предназначен. Ако познаваш добре човека, му подари какъвто искаш, ако не - по-добре избери друг подарък.
Welcome to the Jungle...
невероятен е,но малко хора могат да направят подарък на приятеля си за 120 и повече пари...айде малко па-земно...Първоначално написано от mmm_sweet
Чак да е 120 лв. не е ... около 70-80 лв.. но и това пак си е много.. защото за тези пари може да се купи някакъв "по-зашеметяващ" и по-траен подарък ... а друг е въпроса, че ако не го хареса ... няма да си го слага, а ти ще се дразниш...
Според мен,някаква придобивка за колата му,ако има (такава),би го зарадвала.
e da taka e no li4no na men one milion mi idva mnogo tejak parfum
Часовника е аксесоар, който почти всеки мъж обича (това за несуеверните половинки на силния пол).
Ако е подарък за гадже, му купуваш нещо, което на теб ще ти хареса и ще го изнудиш да го носи, щом на теб ти е приятно.![]()
Специално за парфюми аз така процедирам.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Има някакво суеверие, свързано с подаряване на часовник ли ? какво е ?Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Да де, ама часовникът е доста скъп подарък... В смисъл, аз бях с моя, като си избираше и си купи напълно нормален часовник, нищо гъзарско. Струваше 240 лв.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Разгледай по сайтовете за подаръци, ще се изненадаш от попаденията.
За мъже не знам, но за жени букет от 21 рози с романтично стихотворение написано от вас и придружено с букета и романтична вечеря вършат перфектна работа ;]
Sueverieto e takova 4e uj 4asovnika ozna4ava razdqla,no kato mu kupi6 4asovnika i katoo toi ti dade dori i 1-2 lv za 4asovnika nqma da se slu4i ni6to az taka znam!Първоначално написано от menstyle
За нож и за куче бях чувал, че трябва да дадеш пари, но за часовник за първи път чувам ..както и да е ... уча се непрекъснато...
Ебати лигавото.Първоначално написано от TheTiger
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
съгласна съммммммммм.......уникаленнн! полудявам само докато го усетя...Първоначално написано от mmm_sweet
:P
Точно този аромат не е подходящ за всеки мъж. На мен например ми е прекалено сладък и ми напомня повече на дамски. Ако аз получа такъв подарък няма да го ползвам.Първоначално написано от mmm_sweet
a защо трябва да е парфюм, аз примерно обичам разни джунджурийки
Ако искате по дребен подарък защо да не е стъклена рамка за снимки украсена със червени сърчица и да сложите снимка на вас двамата![]()
Надай се да не е нищо гъзарско... що за глупости.Първоначално написано от PinkPan7her
Часовници има както и за 5-10 лв ... най - нормалните... така и за 25 милиона долара... най-скъпия е толкова...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Тук за много по-малко от 240 може да се намери хубав часовник http://go.aukro.bg/listing.php/showc...Fc0y3godLiG94w твоя пич бая са го прецакали.. ахаха![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
а да, по добре нещо за компютъраПървоначално написано от iinwisible
чанта за лаптопа
... или четириядрен процесор... примерно
1 million..paco rabanne Приятеля ми е с този парфюм...иде ми да му изям врата. Полудявам направо... Уникален е... Даже понеже май му е на свършване, мисля за рождения му ден да му го подаря с посланието постоянно да е с негоМного ми харесва...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!