- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпросчее ~`!`~
Значи на 13 съм и харесвам едно момче което е в 10 клас харесвам го от почти 2 3 месеца и си говоря с него всичко е ок ..Всички ми казват да изляза с него или да му кажа ..
НЕ знам какво да правя .. Моля ви дайте съвет ..! Мерси предварително
:P
![]()
ми опитай, нищо не губишно все пак.. не влагай големи надежди
да не си останеш с тях..
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Не мислиш ли, че е малко голям ~?![]()
Все пак.. опитай.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
- НЕ е чак толкова голям..
Иначе - опитай..Нищо не губиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Седми клас ли си? Не се занимавай с момчета преди изпитите. :д
Шегувам се. Пусни си доносници, които да разберат дали те харесва, или най-добре направо му обясни ситуацията. Ако те е срам да го поканиш на среща /разбираемо и основателно е/, изчакай той да го направи. Ако не го направи, или го е срам, или го забравяш.
Saatana! Vittu! Perkele!
![]()
не бъди глупава да се занимаваш с идиот който в всички случай ще се подиграе! срам ме е че съм момиче като гледам колко като теб има да се лъжат !!!
Ако ти досега не си била обичана от момче,а си била само разигравана - не означава,че и при другите момичета е така..Първоначално написано от xxKiFlAxx
Иначе - Всъщност искам да ти кажа да не пращаш твои приятелки да му кажат,че го харесваш..Направи това сама..
пффф нищо няма да стане..
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Да разигравана съм била...... и отдавна мразя момчета и не ги харесвам!!Първоначално написано от SmilezZz
Щом съм аз била.. значи че и с нея може да бъде. 90% е сигурно , първо ..заради възраста и че още е глупава ( kato teb!!) и второ защото момчетата са ИДИОТИ!!!!!!!!
стана ли ясно?
^ еххх, кифличке, кифличке...
искаш ли да ти докажа че има и добри момчета?
може да започнем да си пишем, да си говорим за музика, природа, философия и някакви други такива теми.
може да станем приятели даже.
ще видим много бързо кой е прав и кой е крив
та искаш ли да видим дали наистина всички момчета са гнусни, долни, лайняни, никому ненужни, жалки, тъпи, глупави, мръсни, потни, грозни, дебели, зли, манипулативни, продажни, безпросветни, олигофренясали, дебилни, тъпоумни, шибани, идиотски, садистични, страхливи, шовинистични, ушно-калнясали, оповръщани, извратени, мацащи фекалии по лицата си с най-голям и искрен кеф гадняри...
или то си просто точно такава каквато всички казват че си?![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
xxKiFlAxx - Ти каза 90% от момчетата,а останалите 10% къде са ? Може пък въпросното момче точно да е от свестните момчета,а да не е като момчетата,които са 90%..
Второто,което е - ти сама можеше да предотвратиш това разиграване..Щом момчето си е намерило "кукла на конци",защо малко да не се забавлява..
Трето - Като гледам разсъжденията ти се вижда кой е тъп..
Това,че едно момче те е наранило - мразиш всички останали..И ги слагаш всичките под общ знаменател..,което си е доста тъпо..
От скоро съм във форума ,но виждам нещо.Че тази така наречена Кифла,пише високо комплексирано мнение,след това някой и отговаря,не знам аз ли имам грешни представи,или акаунта и е направен за подигравка,да се ебава с хората и да ги дразни. Не знам..иначе познавам доста хора ,които са с 3-4-5 години разлика,пробвай се..няма нищо да загубиш,но както казаха не възлагай чаааааак такива надежди.
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Оставете я тая кифла.. баннаха я веднъж тя нова регистрация.. както и да е..
Таа.. момчето не е толкова голямо, не е зле да опиташ, въпреки че ако ще караш някакви твои приятелки да ходят да го канят да излезнете ще бъде смешно и повярвай ми.. НЯМА да се получи..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Всички се тъпи и под мен...може да пишете каквото си искате. Не ме интересува :P
излизам от тъпия ви форум че си имам работа
като е тъп кво прайш още тука ? аре.. на никой не му се занимава с тъпи кифли..Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Съгласна съм + това се научи да се изразяваш правилно xxKiFlAxxПървоначално написано от BaffaLsc
бахахаа!
баннаха я десет пъти ама все се връща
каза че няма да пишеш отговори на въпроси по химия ама не си спирала
каза че си супер красива ама като "заплашиха" да пуснат твоя снимка се насра
много е тъп форума, вярно е, само дето не разбирам ТИ какво още търсиш тука (освен внимание)
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Защо не и сложите 1 ИП бан да не влиза повече в този 'тъп форум' ?
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=420Първоначално написано от DaVinciCode
![]()
Кое ми е гнусното ма ..виждаш ли се кво пишешПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
виж се първо кво си преди да ми пишеш
както съм се ядосала не ми се разправа и идиоти като всички вас!!
Всички сте Идиоти и ..елементарни!!
Боклуци такива!!!!!!! всички сте --->под мен
айде
Ма мило, ти нямаш елементарно възпитание ма.. ;хПървоначално написано от xxKiFlAxx
Къде си тръгнала ? Айде ходи си гладиш косата.. новата мода да изпробваш![]()