.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Защо се получава така?

Проблема е следния: Правил съм секс два пъти до сега с две различни момичета. Първият път бях "малко" пиян и "малко" напушен и в началото не можах да го вдигна, трябваше да ми направи свирка, че да ме възбуди и не можах да свърша сигурно един час го правихме, но просто не изпитвах голямо удоволствие...Втория път след около месец беше с момиче, което много харесвам, но пак същата работа стана. Трябваше да се самозадоволявам, че да го вдигна и пак не свърших. Този път не бях пил или пушил, само малко уиски. Та мисля си може да е от притеснение, по принцип съм малко притеснителен, а този момент от давна го чаках...вие какво мислите?

И аз мисля, че е от притеснение. Повече любовна игра и по-малко притеснение.

пробвай един път да не си пил преди т'ва, примерно? само тогава ли ти връзват?

Е бях изпил 1-2 чашки не повече от 200 грама ... това нищо не е, а иначе с последното момиче нещата са сериозни. Не знам това не е нормално ...

Град
    Пловдив
    Мирише на психологичен проблем. Виаграта не е решение (предполагам си на 17-18 г. )
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    На мен пък ми мирише на спирт. Детоксикирай се малко, пък може да вдигнеш самолета. Алкохола не влияе никак добре на ерекцията.

...не повече от 200 грама ...
    На моя език това са си 4 чашки Както и да е аз лично не мога да ти помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си