.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Правилник

Правилник

Чудя се какво би станало, ако при спор с учител му извяда правилка на училището и ми докажа, че съм права...
    Тъй като наскоро имах такъв случей и доста побеснях, когато ми се наложи 15 минути да споря с един... индивид който ми се води учител.

Аз съм абсолютно същия случай!Дано някой отговори!

Голям фен Аватара на ysmivka
    Ще докажеш че си права. И той ще млъкне (може би), но ще бъде унизен пред целия клас и после ще си отмъщава за унизението - не защото е правилно да прави това, а защото всички учители (или е по правилно да кажа почти всички?) така правят с тези които си казват мнението, което за тях не е правилно.

Аз мисля, че това е един от възможните варианти.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Зависи си от учителя.
    Някои от тях биха млъкнали, биха приели, че ти си прав/а. Ще те смята за страхотен противник в спора, примерно.
    Докато други(госпожата ми по англииски ;д ) би те изгонил/а от час независимо дали си права или не.. би се направила, че не те чува и пак щеше да си повтаря това, което си знае.
    За отмъщението.. трябва да е някой мноого зъл учител
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Ами само двама или трима от преподавателите ми биха ме приели за добър противник. Мраза когато някой спори с мен, когато знам че съм права, но мисля, че риска с правилника си струва...

Град
    София
    ^ Не си струва...После може да ти почерни живота докато ти преподава той...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ти си там за да учиш, а не да вадиш правилници и да спориш.Уважавй учителите ти.Много от малки взехте да имате претенций. Я влезте в крачка моля. Искахте по - дълга ваканция.. ми аз искам бе да не уча ама това ми е бъдещето.Хем искате пък и не ходите и само спорите с даскалите и сте претенциозни!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си