.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    ОМГ!!!
    И аз имах една такава "приятелка" като теб.Викаше ми "оххх Ивеее много си задръстена,бахти зубъра сиии".И сега тя има само 2-ки и 3-ки ,постоянно се прави на "готина" с разни шалове,гримове и тем подобни а не знае да си напише името.Добре че я оставих на време преди и аз да стана такава к**ва като нея.То тя сега няма никакви фр. даже и гадже си няма вече.И той не и изтърпя капризите.
    П.П. оправи си правописа!!!!

Никви приятелки не сте щом не я приемаш такава каквато е !! Не се опитвай да я промениш, опитай се да й бъдеш приятелка
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Че намери си някоя кокона за приятелка, такива момичета - бол. Приятелството не беше ли да харесваш човека такъв, какъвто е???
    абсолютно подкрепям ! Може ли да се опитваш да промениш някого...всеки си е такъв какъвто е ,коя си ти за да променяш хората !

Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    Напълно съм съгласна с всички!
    К`во толкова като е умна! Аз съм умна, изкарвам шестици без да отворя учебник и ми викат зубърка. Но моите приятели ми казват "Ти не си зубърка, ти си умна!". А същите тези, дето ми се подиграват на успеха се наливат с алкохол(НАИСТИНА! била съм с тях(ама не съм пила!)! а са само на 12!!!) и наскоро викаха съвет, за да ги изгонват(ние се караме още от миналата година(сега сме шести клас) и причакали една от най-добрите ми приятелки, щели да я бият!! оскубали я, съборили я на земята и я окъпали с водата от шишето й)!! Да не казвам, че завършиха всичките с изнасилени тройки. Много ще се учудя, ако ги приемат в гимназия ... А пък аз ще отида да уча в Германия или Англия и ще стана адвокатка или журналистка. Те да ми дишат прахта и да си се правят на "готини"!
    Така, че остави я да си е умна. Другите един ден ще съжеляват дълбоко, че са си пропилели времето в това да й се подиграват, вместо да й подражават!
    \
    БАХАХАХАХААХХА
    Пиках на химна!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    К`во толкова като е умна! Аз съм умна, изкарвам шестици без да отворя учебник и ми викат зубърка. Но моите приятели ми казват "Ти не си зубърка, ти си умна!". А същите тези, дето ми се подиграват на успеха се наливат с алкохол(НАИСТИНА! била съм с тях(ама не съм пила!)! а са само на 12!!!) и наскоро викаха съвет, за да ги изгонват(ние се караме още от миналата година(сега сме шести клас) и причакали една от най-добрите ми приятелки, щели да я бият!! оскубали я, съборили я на земята и я окъпали с водата от шишето й)!! Да не казвам, че завършиха всичките с изнасилени тройки. Много ще се учудя, ако ги приемат в гимназия ... А пък аз ще отида да уча в Германия или Англия и ще стана адвокатка или журналистка. Те да ми дишат прахта и да си се правят на "готини"!
    Така, че остави я да си е умна. Другите един ден ще съжеляват дълбоко, че са си пропилели времето в това да й се подиграват, вместо да й подражават!
    \
    БАХАХАХАХААХХА

хахах ..
    нямам думи
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    \
    БАХАХАХАХААХХА

хахах ..
    нямам думи

Какво толкова и се смеете? Умна е, защото не отваря учебник да,да нека се заблуждава!!!
    А авторката наистина, ако и беше най-добра приятелка нямаше да искаш да я промениш, и можеш да я защитаваш, ама си много тъпо парче!!!
    I hate cold-blooded people !!!

Мега фен Аватара на Colouring
    mim4enceto00,
    1.
    2.От сърце ти пожелавам да отидеш в Англия или в Германия и да станеш адвокатка,както си писала,ама мисля,че има мнооооого работи,над които да поработиш.Нека започнем с малко по-обраните изказвания,а?

Към авторката-надявам се,че момичето,което нарече най-добра приятелка,но я оплю достатъчно в няколко реда,да се осъзнае и да си намери някой достоен приятел,който ще я харесва и уважава такава каквато е.А ти,като не ти изнася да се мотаеш с нея,и малко или много да не е срам от това каква е,просто си намери друга приятелка.. някоя от 'твоето ниво'.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    mim4enceto00
    - Всеки човек си е умен,но някои просто не направят нещо по въпроса,за да го покажат..Никой не се ражда тъп,всеки си има акъл в главата,но просто .....

- Но хайде да не се заблуждаваме..Няма как да не отваряш учебника,а да получаваш шестици - ако учителите ти не пишат оценки по симпатии..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    mim4enceto00
    - Всеки човек си е умен,но някои просто не направят нещо по въпроса,за да го покажат..Никой не се ражда тъп,всеки си има акъл в главата,но просто .....

- Но хайде да не се заблуждаваме..Няма как да не отваряш учебника,а да получаваш шестици - ако учителите ти не пишат оценки по симпатии..
    Има хора, които запомнят и разбират голяма част от уроците още в училище.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Супер глупава тема, да не кажа и авторка!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Опази ме от такива '''приятели''' .. .. Абе момиче , ти ''прителката ти'' за какво я имаш - за един обичан човек , с когото споделяш всичко , или за някаква кукла на конци , с която да се изфукаш, така казано .. Лелее .. И на това му се викало приятел .. Питаш как да направиш най-добрата си приятелка по-готина , наричаш я зъбЪрка .. и за всеки случай
    ;1.Не е зубърка , уверявам те в това ..
    2.Щом тя е ,зубърка', като ти гледам правописа .. вероятно да не казвам каква си ти ((да си чувала за предмет ,,български език'' -нещо като запетайка (,) или главна буква, точка -съмнявам се ))
    Таа, да се върнем на въпроса ти- остави момичето такова , каквото е , щом искаш да я промениш , значи отношенията ви не са баш бая ,,приятелски,,!!Намери си някоя кифличка , дето си купува само маркови дрешки , мисли се за нещо повече от другит еи има самочувствие до небето .. аа , и която е двойкаджийка-да не те е срам .. .. Ее .. пожелавам ти да не се попадаш на огледалния ти образ .. или ако да - осъзанй се!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си