- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да накарам най-добрата ми приятелка да е по-готина?
ОМГ!!!![]()
И аз имах една такава "приятелка" като теб.Викаше ми "оххх Ивеее много си задръстена,бахти зубъра сиии".И сега тя има само 2-ки и 3-ки ,постоянно се прави на "готина" с разни шалове,гримове и тем подобни а не знае да си напише името.Добре че я оставих на време преди и аз да стана такава к**ва като нея.То тя сега няма никакви фр. даже и гадже си няма вече.И той не и изтърпя капризите.
П.П. оправи си правописа!!!!![]()
Никви приятелки не стещом не я приемаш такава каквато е !! Не се опитвай да я промениш, опитай се да й бъдеш приятелка
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
абсолютно подкрепям ! Може ли да се опитваш да промениш някого...всеки си е такъв какъвто е ,коя си ти за да променяш хората !Първоначално написано от Concussion
\Първоначално написано от mim4enceto00
БАХАХАХАХААХХА
Пиках на химна!!!
Първоначално написано от MuRocLaW
![]()
хахах ..
нямам думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от Paramour
Какво толкова и се смеете? Умна е, защото не отваря учебник да,да нека се заблуждава!!!![]()
![]()
А авторката наистина, ако и беше най-добра приятелка нямаше да искаш да я промениш, и можеш да я защитаваш, ама си много тъпо парче!!!
I hate cold-blooded people !!!
mim4enceto00,
1.![]()
![]()
![]()
![]()
2.От сърце ти пожелавам да отидеш в Англия или в Германия и да станеш адвокатка,както си писала,ама мисля,че има мнооооого работи,над които да поработиш.Нека започнем с малко по-обраните изказвания,а?![]()
Към авторката-надявам се,че момичето,което нарече най-добра приятелка,но я оплю достатъчно в няколко реда,да се осъзнае и да си намери някой достоен приятел,който ще я харесва и уважава такава каквато е.А ти,като не ти изнася да се мотаеш с нея,и малко или много да не е срам от това каква е,просто си намери друга приятелка.. някоя от 'твоето ниво'.![]()
mim4enceto00
- Всеки човек си е умен,но някои просто не направят нещо по въпроса,за да го покажат..Никой не се ражда тъп,всеки си има акъл в главата,но просто .....
- Но хайде да не се заблуждаваме..Няма как да не отваряш учебника,а да получаваш шестици - ако учителите ти не пишат оценки по симпатии..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Има хора, които запомнят и разбират голяма част от уроците още в училище.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Супер глупава тема, да не кажа и авторка!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Опази ме от такива '''приятели''' ..![]()
![]()
.. Абе момиче , ти ''прителката ти'' за какво я имаш - за един обичан човек , с когото споделяш всичко , или за някаква кукла на конци , с която да се изфукаш, така казано
.. Лелее .. И на това му се викало приятел .. Питаш как да направиш най-добрата си приятелка по-готина , наричаш я зъбЪрка .. и за всеки случай
;1.Не е зубърка , уверявам те в това ..
2.Щом тя е ,зубърка', като ти гледам правописа .. вероятно да не казвам каква си ти ((да си чувала за предмет ,,български език'' -нещо като запетайка (,) или главна буква, точка -съмнявам се ))
Таа, да се върнем на въпроса ти- остави момичето такова , каквото е , щом искаш да я промениш , значи отношенията ви не са баш бая ,,приятелски,,!!Намери си някоя кифличка , дето си купува само маркови дрешки , мисли се за нещо повече от другит еи има самочувствие до небето .. аа , и която е двойкаджийка-да не те е срам .... Ее .. пожелавам ти да не се попадаш на огледалния ти образ .. или ако да - осъзанй се!!!