.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Как да накарам най-добрата ми приятелка да е по-готина?

а .Сега ще ви позанимавам с най-добрата ми приятелка. Тя е много добро момиче но от доста време се опитвам да я направя готина .Тя винаги си копува дрехи втора рака и не носи окрашения. Аз също не нося но въпроса ми е как да направя една зубарка в готино момиче .

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ОМГ..и какво като си купува дрехи втора ръка? ... и кво като не носи 'украшения'? някъде да пише,че тва я прави'задръстена'?? ако не я харесваш такава каквато е..не мисля,че въобще си и приятелка...

*пише се - кУпува,рЪка,Украшения....

two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Момиче,майка ти определено не те е възпитала по правилен начин,силно се надявам да нямаш 12-13 години и да може да се поправи това по-лесно.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    Да,човек трябва да се интересува от външният си вид,но за теб само това ли е важно?ТИ май съдиш хората и приятелите си по външният вид...
    Така,НИКОГА НЯМА да си намериш истински приятели.Жалко,за теб..ти си от хората,които гледат само дрехите...3а да си намериш приятели,преди всичко трябва да гледаш какво има вътре в човека....
    [/quote]

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    не се опитвай да я променяш, а се научи да пишеш!!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на ysmivka
    Не се опитвай да я промениш. Човек си остава такъв какъвто си е.. а не мисля, че външния вид е толкова важен. Може да няма финансовата възможност за нови дрехи и затова взима втора ръка. Не е важна само външността, а и каква е по характер и т.н. Щом казваш, че ти е приятелка би трябвало да я харесваш такава каквато е.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Предварително се извинявам, но си б*** тъпата. От къде я намери тая наглост - как ще казваш, че ти е най-добра приятелка, а искаш да я променяш. Ако и беше поне малко приятелка щеше да я приемеш каквато е.

П.П. И от къде за бога тръгна тая мания да се правите на готини. Аман от кухи лапета дето си мислят, че са мн готини, защото носят 1 тон грим.

оххх..лелеле... От Плевен ли си?? Леле... много си """""""""умно""""""""", честно... и защо ще я променяш?? Изобщо не си и приятелка...приятелите не се опитват да се променят!! Много е тъпо от твоя страна... като не ти харесва намери си нова най-добра приятелка... Мойта бфф, и тя не си слага украшения и не се гримирва.. но не ми е най-добра приятелка заради това отвън... И аз си купувам дрехи 2 ръка понякога... що?? Това да не ме прави по-малко човек...

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    не се опитвай да я променяш, а се научи да пишеш!!!
    +1... Ако ти е "най-добра" няма да искаш да я променяш
    П.П-Спри да пускаш безсмислени теми..

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    тя може да ти е най-добрата приятелка, ама очевидно ти не си и най-добрата приятелка, ако и беше нямаше да се опитваш да я промениш.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ахахахахахахах не съм чела коментари но мога да ти кажа че тя не ти е най-добра приятелка тииии чуваш ли се ?!
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Уж сте много добри приятелки, а не я харесваш каквато е?
    After a hurricane comes a rainbow. <3

Re: Как да накарам най-добрата ми приятелка да е по-готина?

Цитирай Първоначално написано от miskapris2000
    а .Сега ще ви позанимавам с най-добрата ми приятелка. Тя е много добро момиче но от доста време се опитвам да я направя готина .Тя винаги си копува дрехи втора рака и не носи окрашения. Аз също не нося но въпроса ми е как да направя една зубарка в готино момиче .
    ОМГ .. Нещо май ти хлопа Хем твърдиш, че ти е най- добра приятелка, хем искаш да я промениш.. Ако я смяташ за най-добрата ти приятелка, би трябвало да я приемаш такава, каквато е .. Какво като си купува дрехи втора ръка ?? Не всеки можа да си позволи найк или адидас .. Какво като не носи украшения ? - Може просто до не й харесва .. ?? А и какво искаш да й промениш.. Характера ли ?? И това ми било най-добра приятелка ..
    Big or small, lies are lies !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Какво от това, че момичето си купува дрехи втора ръка или не носи украшения ?!?
    Може пък да няма възможност.
    Ти май никаква приятелка не си

Мега фен Аватара на Concussion
    Че намери си някоя кокона за приятелка, такива момичета - бол. Приятелството не беше ли да харесваш човека такъв, какъвто е???

Пхахах и това го наричаш приятелство охх божее
    Въобще не си й добра приятелка .. и кво кат си купува дрехи втора употреба .. ако искаш по - готина приятелка се сприятели с няква фръцла, дет се притеснява само за красотата си

A Real Friend is the person who perceives you in the way you are.
    Истинският приятел е човека, който те приема по начина по който си.

Помисли по-добре дали ти трябва да се промениш... По-скоро начина си на мислене.

А защо ще я караш да се облича така, както ти искаш ? Постави се малко на нейно място .. тцтцтцт
    On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.

Вие не сте най-добри приятелки,ако си мислиш,че сте,значи не знаеш какво означава това.Ако бяхте такива,нямаше да се опитваш да я промениш и нямаше да я няричаш зубърка.А дори и да е такава,на тебе не би трябвало да ти пука...Това вашето,няма нищо общо с приятелството

Град
    гр.София
    това не е ли поредната тема за твоята уж приятелка?

Опитвам се да я променя ,защото всички и се подиграват ,че е прекалено умна.Подиграват и се и винаги е в центъра на унижението .Аз много я обичам въпреки всичко това .Не мога да приема подигравките на онова момиче от другата тема.Онова момиче само с нея се занимава да я унижава .Разберете ме.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Що не земеш да пуснеш още 2-3 такива теми за твои "приятелки"

Аз предлагам темата за се заключе.. вече се озчерпа..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами да прекалено е умна и какво? Това момиче ще успее в живота, и един ден ще може да си купува дрехите Шанел и Ив Сен Лорон докато голяма част от тези които са й се подигравали ще съжаляват много и ще тънат в мизерия.
    Не я променяй, а я приеми такава каквато е. Ако си й приятелка ще я защитаваш.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Цитирай Първоначално написано от miskapris2000
    Опитвам се да я променя ,защото всички и се подиграват ,че е прекалено умна.Подиграват и се и винаги е в центъра на унижението .Аз много я обичам въпреки всичко това .Не мога да приема подигравките на онова момиче от другата тема.Онова момиче само с нея се занимава да я унижава .Разберете ме.
    Явно ти си поредната омазана куха лейка ! Щом я обиждат , че е умна значи и те искат да са такива ! Ако имаше малко мозък щеше да разбереш ! Пък и вие още не знаете к'во зубър ,че викате ... боже аман от ... просто вече нямам думи
    Не знам защо всички искате да се правите на много важни ! Ебатии лайната дето сте !
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си