- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканцияя!
Да ни е честита ваканцията!![]()
![]()
![]()
За гр.София!!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да, чудо голямо ... са пак тряя да ходя до тъпото даскало си предавам чертежа |(![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
http://www.rio-sofia-grad.com/
е честита ни :]
ама те пък намериха кога да ни пуснат..края на срока![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Всички са едни К У Р В И просто ... и аз се дразня, ама к'во :Х:Х:ХПървоначално написано от shadows92
Еййййхххххх ... няя се научат к'во да правят и кога да го правят![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
някой знае ли дали в русе ще обявяват грипна?
точно края на срока намери да се лепне грип.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Абе да ти кажа блазе ти...Първоначално написано от Moderatorius
Трябва да обявят и във ВарнаПървоначално написано от Nqkuf
![]()
Не, не са ни оформили досега. Не и по всички предметиПървоначално написано от Nqkuf
![]()
Има вероятност да одължат срока с около седмица след ваканцията. Така че не се притеснявайте за оформянето![]()
Не честито, а браво. Разумно решение, макар и късно. Сега е редно да бъде направено същото и в други области на страната, където има епидемия.
А относно това прословуто "тъпо" оформяне, нека, който си е болен, да си стои вкъщи, за да има ваканция, а не да идват болни и да разболяват всички, заради някакви оценки - винаги може да се намери компромисен вариант на по-късен етап. По-добре да бъде изпуснато оформянето, отколкото да ходят болни и здрави заедно само и само с риск за здравето както за себе си, така и за околните. Не се сърдете на грипа, че атакува по това време, трябва да сме сърдити на тези, които сега ЧАК решиха да обявят ваканция. Ако бяха по-разумни, щяха да направят това нещо поне миналият Вторник или Сряда, за да се ограничи разпространението на грипа. От друга страна една инфекция кара средно 2 седмици, тъй, че дано времето е достатъчно.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
не съм вярвал, че няма да се радвам на грипна ваканция...честно![]()
Lucho, ако мислиш, че някой ше те чака да се оформяш...
Aww, what 'bout Stara Zagora?Още преди седмица трябваше да обявят грипна!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Нищо чудно след тая седмица така като гледам да има и удължение![]()
и аз това се питах,Първоначално написано от Camaro
ама никой не знае.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Аз вчера се 'тръшнах' с 38.5 температура, както и половината ми клас.Днес лекарката ми каза, че постоянно идвали цели семейства болни , така че сигурно ще се обяви в цялата страна ( от Бургас съм)![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?