- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ужасен проблем
Здравейте, да ви се оплача от 3 дена съм на диета спрях хляба сладкото тестените изделия имах за сваляне окло 3 кг . На ден хапвам пилешко 200 грама малко кисело мляко зеленчук или плод не повече от 1000 калории на ден .. Днес сутринта се претеглих и гледам че съм качила 1 килограм откакто съм на диета![]()
![]()
![]()
Някакви идеи защо така се получава , нормалмо ли е
? Сега се чудя какво да правя да ям ли да гладувам ли страх ме е че ако хапна ще кача още
![]()
Абе ей,хора3 кг не са чак толкова много,че вече да умираааааааш понеже трябва веднага да ги свалиш.Незнам защо така се получава,но ти предлагам за започнеш всеки ден да хапваш повече плодове и зеленчуци!
Тея диети не са никакво изгодно решение,само си тормозите организмите.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Добре, има няколко възможностти, от които да се е получило това +1..
1 - Да си пила мн течности, да не си ходила до тоалетна. ..![]()
2 - Да си се теглила с различни дрехи ( защото дрехите дори и мн леки пак тежат, аз преди време установих, че клин и тениска тежаха половин кило... )
3 - Ако ядеш всичкото това на 1 или 2 хранения, смисъл не се храниш по правилото по няколко пъти на ден..
Спортуваш ли? Упражнения? Ходене?
Когато рязко се намали калорийният прием организма започва да трупа запаси във вид на мазнини. Затова не е препоръчително при диета да се намалят калориите с повече от 500-600 на ден. Примерно при 2000kcal нужни ти на ден при започване на диета приема ти трябва да е около 1400-1500.
А защо вместо да ограничавате приема на калории не вземете да увеличите изгарянето им? Храни се нормално, но изразходвай повече енергия. Така свалянето на тея 3 килограма ще е в пъти по-здравословно и приятно от тея убийствени диети и всевъзможни лишения.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
1Първоначално написано от katericArofl
![]()
![]()
има няма 3 дена ...
![]()
отиди в аптеката и си купи Английска сол около 1.20 струва ... аз ти гарантирам, че за 1 ден ще ги смъкнеш тия килограми![]()
Т'ва е разхлабително. Само да не прекали.Първоначално написано от MeLikesPie
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
![]()
![]()
и това е идея, иначе сега почнах да тренирам и съм свалила около килограм мисля че това е по добрия начин
![]()