- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Драстично отслабване възможно ли е ??
Ходя на фитнес от близо 2 месеца почти всеки ден и днес забелязах че гръдната ми обиколка се е смалила почти наполовинаПопринцип бях 48 килограма а не съм смъкнала тегло .. Днес се загледах че сутиените допреди месец които ми стягаха сега са ми големи - направо потресаващо
![]()
![]()
моля някой да отговори много съм притеснена :X
Не са отслабнали,а просто са се стегнали и за това има разлика.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
аз не виждам стягане![]()
А освен сутиените, гащите които носиш големи ли са ти? Ами панталоните?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Добре,ти не знаеше ли,че когато спортуваш,цялото ти тяло се промена,включително и гърдите,те се смаляват..
• Обичай,за да те обичат! •
не никъде другаде не съм отслабнала![]()
Какво физическо натоварване си имала ? Само в горната част, тоест гърдите, или цялостно? Не си мръднала на килограми, не си отслабвала в други части на тялото, знам ли но на мен ми се струва че си въобразяваш, ей така гръдната обиколка няма да ти намалее..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
даже за крака съм правила повече тях ги постегнах да но не съм отслабвала за ръце гръб и гърди правя 2 пъти в седмицата... и не не си въобразявам по размера белио определено не си въобразявам