.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Проблем ли е ....

Хей, аз съм Мимс да се представя понеже съм нова Надявам се темата ми да не е много досадна но просто ми трябва лек съвет понеже най-добрата ми приятелка в момента има свои проблеми и не съм и едно от най-интересните занимания, което е леко тъжно.... И сега същинсткия така наречен проблем...Ходя с едно момче от 6 месеца близо... но работата е там че товеане ми е първата дълга връзка и съдя по това че всичко свършва трагично .... може да съм леко отрицателен човек но неискам да мечтая а след това да се измъчвам че не е станало така като искам... че това момче е готин човек но проблема е че от 6 месеца почти нищо незнам за него /// и от страни сигурно изглеждаме мно0го зле защото аз не си затварям устата а той само мълчи или клати главата си а когато стане нещо и се скараме следва да ми каже че говоря само глупости..... Не че не говоря само глупости но.... СЪЖАЛЯВАМ ДА СИ МЪЛЧИМ ЛИ? и когато му кажа да ми сподели какво му е защо е в кофти настоение той казва нещо от сорта на "не те интересува" WRF? Е въпроса ми е как да накарам това "говедо" да ми сподели за да мога да му помогна?! мерси от сега

Град
    София
    как да накарам това "говедо" да ми сподели за да мога да му помогна
    Уж го обичаш,пък му викаш говедо.
    Или не те чувства толко близка,или не може да се отпусне.
    Предразположи го някак си.

Супер фен
    Той ако иска да си наясно с нещо, сам ще ти го каже. Защо трябва да му знаеш и кътните зъби? Не може ли просто да се наслаждавате на връзката си?
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Той ако иска да си наясно с нещо, сам ще ти го каже. Защо трябва да му знаеш и кътните зъби? Не може ли просто да се наслаждавате на връзката си?
    До някъде си прав/а,но нали знаеш,че връзката освен всичко е и споделяне и доверие.За да го има доверието,трябва да има и споделянe.
    Едното без другото НЕ върви.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може би ако млъкнеш за малко и демонстрираш интерес към нещата, които него го вълнуват ще успееш да научиш нещичко за него. Монолога не е начин да опознаеш някого.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    ако млъкнеш за малко и демонстрираш интерес към нещата, които него го вълнуват ще успееш да научиш нещичко за него.
    Напълно съгласна съм.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Свирка и ще си каже всичко

Може просто да е такъв човек. Но т'ва няма как да го разбереш, ако не млъкваш, когато усетиш, че иска да сподели нещо. Дори да не е по някакъв екзистенциален въпрос, просто го изслушай.

хаха вижте ще потчерая от 6 месеца.... и както видя говедо е в кавички и другото което не гворч само за себе си подяволите говоря се за това което тй г оинтересува просто не искам да знам всичко за него искам да знам толкова че да се чувствам ... хах нужна

хм.. трудна ситуация .... някой преди мен беше казал "предразположи го към празговор" ... вярно не е лесно да накараш някой да се отпусне... и предполагам си опитвала няколко пъти за 6 месеца .... но няма как ...докато говориш казвай нещо от сорта: "ами ти какво мислиш?" или нещо от сорта в зависимост от разговора.... или говори за неща за който знаеш че той със сигурност има какво да каже, ако обича да ходи за риба пазпитвай го за плувки въдици или нещо от сорта, прави се че ти е интересно така той ще ти говори повече и с малко късмет ще вземе да ти разказва разни случки .... и в крайна сметка вече ще си научила нещо за него.... с времето сам ще започне да си споделя.. ама като начало е много важно да умееш да го предразполагаш да говори, защотото ако не си говорита.. каква връзка е това?!

Голям фен Аватара на xinfamous

Re: Проблем ли е ....

Цитирай Първоначално написано от MilenaManolowa
    WRF?
    мдааам..наистина... WRF?..и аз това се питам..
    Can It All Be So Simple ?

Уж 6 месеца, а сте като отношенията през първите седмици.Предразположи го, покажи му, че ти пука за него.

Звачи грубо, но.. ПРОБВАЙ ДА СИ ЗАТВОРИШ ЧОВКАТА И НЕ САМО ДА СЛУШАШ, НО ДА ЧУЕШ КАКВО ТИ ГОВОРИ.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Фен Аватара на quexxe
    Със приятелят ти имаме сходен характер. Само дето аз не отвръщам така на приятеля си, който именно заради хладнината ми ме напусна... И сега съм като гръмната.

Затворените тип личности са хора, жадни за контакт. Забелязала ли си колко приятеля има? Само с теб ли се държи така?

Ако не се държи само с теб, пробвай нещо по - неконвенционално. Започни с прегръдка и целувка, разтопи го ( да, смешно звучи ) и му прошепни на ушенце, че може да ти сподели, ако поиска. Също му обади, че не искаш да е хладен към теб. Давай, размажи го!

Успех, съфорумнице!
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    До някъде си прав/а,но нали знаеш,че връзката освен всичко е и споделяне и доверие.За да го има доверието,трябва да има и споделянe.
    Едното без другото НЕ върви.
    Доверието не се изгражда толкова на базата на нещата, които ще ти разкаже за себе си, колкото на действията му.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом искаш да научиш нещо за него - затвори си "човката" и недей да "плямпаш" постоянно,там за каквото е..Предположи го за разговор,иначе нищо няма да стане..Накарай го да се отпусне и да ти се довери..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хора така и неразбрахте че това говоря постоянно е образно казано... ае няма значение И да опитвала съм да говоря за това което той харесва показвам му по сякакъв начин че се интересувам но това което получавам е ... НИЩО! За това се изнервям неискам да знам кой знае какво... ако искам да науча е лесно почвам да се правя на истеричка и готово проблема не е в мен и че говоря много... Хиляди пъти сме говорили на тази тема и той винаги е казвал че точно това най-много му харесва но изнерви ли се казва ( както казах по горе) "говориш само глупости" , а успокои ли се пак ми казва че точно това обича в мене че съм общителна и за всичко си имам мнение... Но проблема е че като го питам за нещо по лично и навежда глава и казва "друг път" или "не ми се говори за това" а почна ли аз да говоря слуша ме когато искам нужната подкрепа я получавам но от мен той иска само да съм с него и това е .... Един вид обичай ме но не искай да знаеш нещо повече от това ....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А какви въпроси отклонява? Кое е това лично нещо, което толкова искаш да ти сподели, а той отказва?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Слушай малко мойто момиче явно не сте един за друг,в една връзка първо трябва да сте приятели да можете да си казвате всичко,не и двамата да няма кво да си кажете и да малчите като путки.А и другото което е не може да наричаш приятеля си говедо..явно не държиш достатъчно на него.А той щом не ти споделя.. значи няма нужното доверие към теб

Аз все си мисля, че като излизате заедно и ти само плямпаш не в буквалния смисъл а в истинския смисъл на много говориш... Ще ти го кажа по-ясно: Водиш монолог... Няма го диалога между вас и аз да съм на негово място и аз няма да искам да споделям... Мойта кифлЪ като ме види, че съм притеснен и като ме пита кво ти е аз и казвам довечера имам много важна работа за вършене и тя сама спира да разпитва гушка ме и ми казва спокойно ти си номер едно и ще се справиш нали знаеш... Не и обяснявам за работата ми защото съм и казал, че не искам да се притеснява и да ме мисли цяла вечер... Но важното е да водите диалог а не да си сучеш монолога и той да ти кима с глава или да пърха с мигли... Говориш говориш по дадена тема и му пускаш топката в негови ръце да изразява мнение и ако ти каже нещо от сорта разбира се, права си, да така е или нещо друго казваш кажи някакво цялостно мнение защо така защо еди кво си къде мислиш, че има грешка защо смяташ, че съм права или от тоя род бе... Научи се с него да водиш ДИАЛОГ!!!!

Пфф според мен това, че "говориш твърде много" пък са пълни глупости... предполагам, че го правиш за да не мълчите и двамата като риби, но той щом не иска да споделя и ако наистина си се опитвала да го предразположиш към това едва ли ще успееш... просто е такъв тип характер, щом не иска не го карай на сила и когато сам прецени може и да ти казва какв му е. Едва ли след 6 месеца заедно ще можеш да промениш много освен да се опиташ да му покажеш, че трябва да ти има пълно доверие. Бившия ми приятел не беше много по-различен от твоя и много трудно успях да го накарам да ми се довери за каквото и да било, а аз не съм от типа хора, които не могат да си споделят и биха поддържали един вид такива хладни отношения (макар, че бяхме заедно година и половина) в една връзка и като теб да се чувства все едно той дава всичко от себе си, а ти нищо не правиш. Според мен просто не си подхождате достатъчно по характер...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Проблем ли е ....

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от MilenaManolowa
    WRF?
    мдааам..наистина... WRF?..и аз това се питам..
    What Ra F*ck, dude?

What Ra F*ck..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си