.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен
    Спокойно, и аз като бях 7 клас ме контролираха много,сега съм 9 клас и изобщо не е така,сигурно защото живея втора година в друг град (там ми е училището,понеже моя град е малък и няма такова) и съм си в общежитие по цяла седмица,само събота и неделя се прибирам и така
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз лично не виждам никакъв проблем и нищо ненормално в тяхното поведение. Смятате за нормално да илиза 3 пъти седмично? Е, аз като бях 7. клас излизах само петък или събота. И знаете ли какво? Беше ми перфектно, не съм се оплаквала и не съм се лишила от нищо. Нормално е да изкраш някоя друга лоша оценка,сега и аз ги имам, но съм 10ти клас. В 7ми клас не си представям да имам 4ки по български или математика. И то не само по тях. Това, че те са най-важните предмети тогава е пълна заблуда. Дайте да наблягаме на тях и да заебем всичко друго. Не съм карала наще да дават пари за уроци, ако нещо не разбирам съм питала учителката в час и си имах повече от мечтаните ми резултати. Дори сега, когато наистина ми трябват уроци, не бих ги карала да дават пари за тях. Ходих само веднъж, преди изходното и това беше. Моля приятели да ми обясняват това което не разбирам, или си го уча сама. Нямаш лично пространство? Питат те все как ти е минал деня, какво си правила? Че нашите все още го правят, интересуват се от мен все пак, както и аз от тях. И вместо да им казваш "ем, добре" им разкажи примерно какво сте учили днес по биология, какво казал даден учител, колко много хора яли банички междучасието и т.н. Покажи им, че говориш с тях и че им споделяш и ще те възприемат като по-голям човек. Въпреки че ти не си голяма. Ти си на 13. Аз карам 17 и нашите все още ми казват че съм малка за това и онова. Имаш време да пораснеп, карай го постепенно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си