- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момчета въпрос към вас моля ви отговорете ?
.... ми аз съм момиче на 15 и имам много големи срамни устни -- това дали е привлекателно щото ме е страх че когато го направя , момчето няма да иска да ме лиже ... когато маструбирам те още поече ми се оголемяват ...
Виж момиче съм и наскоро писах почти същтата тема ... разгледай малко по въпроса ... и е нормално ... колкото повече се търкаш, толкова повече ги "отпускаш" ... имай предвид че тва не се стяга... не прекалявай![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Глупости. Защо разтръбяваш подобни измишльотини?Първоначално написано от DiamondEye
По темата: Нищо ти няма, не се комплексирай излишно. Не е нито гнусно, нито грозно. И няма да се "разтегнат" от мастурбиране.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не съм много съгласна, но нали имаш п*тка и се търкаш, няма да споряПървоначално написано от TheBeliever
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, имам си и има кой да ми я "търка".Първоначално написано от DiamondEye
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
адски сладко <3Първоначално написано от Mario95
![]()
Me2, brother.Първоначално написано от Mario95
![]()
ПТ: Режи вени, дефектна си.
Show me ur genitals bitchПървоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM
както казва той - women are good for three things cooking cleaning and VAGINAS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мисля,че излишно се комплексираш с твоите устни![]()
и имаш страх от това някой да се откаже да те лиже :P аз например бих се кефил на такива устни
![]()
![]()
![]()
За мен не би било проблем....дори ме кефи
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Големите срамни устни са нещо напълно нормално и на доста мъже им харесват.
Welcome to the Jungle...
С удоволствие бих ти ги излизал.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
ако искаш ще погледна и ще ти кажа
1 адекватен отговор. Дори и да не му хареса много никое момче не би отказалоЗа мен не е проблем и не мисля че за някой би било проблем
Също така това че се търкате постоянно не означава че ще се отпуснат
На малко момчета ще им направи впечаление.
Аз пък предпочитам големите срамни устни...
Лично на мен повече ми харесват по-големите срамни устни,а и надали приятелят ти ще те зареже заради подобно дребно нещо!
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ако не ги настъпваш значи всичко е ОК...
God is an idiot, I have DNA...
Защо в тоя форум всеки се прави на остроумен... Вярно е че има доста малоумни теми но... те пак са от "остроумните"... Изглежда и модераторите са тука само газариика да си вартят и не си вършат както трябва работата- в краина сметка целта на тоя форум не е ли друга... По въпроса- аз съм бил с подобно момиче... Мене може да ме отврати не размера на срамните устни ами размера на вагината... ако всичко друго си ти е наред мисля че даже е сеьъ големите срамни устни- не се притеснявай за подобни неща... Когато става дума за харесване- срамните устни са един от най-малките проблеми... Споко- добре си си!
+1 Напълно съгласен.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Като откача, откачам!
е са де да знаеме ние какви са тиПървоначално написано от bonbonenoizkushenie
пусни снимка да ти кажа![]()
Н.П.... Виждаш лиПървоначално написано от Macallan
![]()
да слуша