- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Чудесата,които Господ прави
he shall not change his avatar...Първоначално написано от Nam3less3
and you will open up your present
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Да ви попитам..
Това карма, съдба ли е или Господ ми се подиграва?!
Значи една вечер тотално вдигнах температура, горях, беше ми много зле, плаках и това беше заради едно момче и си пожелах силно и виках ( е, и на вас сиг ви се е случвало.. не се подигравайте ;д.. ) да разбера утре ( ставаше дума за петък ) какво чувства въпросния младеж, така да се изразя ;д.. да си изясним имало ли е някога нещо или всичко е било една ебавка.. И отивам обнадеждена на училище и познайте.. той отсъстваше ;д Беше супер подигравателно незнам от на кой страната.. вие кажете
ПС: знам че темата е много тъпа, но въпросът ме измъчва! Не искам да мисля, че Бог е лош.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
докато си писала това са минали поне 15-ина секунди
на всяка една секунда един човек умира от глад, всеки пети от тях е малко дете
докато си си словоизливала изтормозената от хормони душа във форум за пубери са измрели поне десетина души и 3-4 дечица от ужасяваща, невероятно мъчителна смърт
знаеш ли какво става при такъв глад?
тялото ти започва да разгражда мастната ти тъкан, когато тя свърши разгражда мускулите и други тъкани - тогава буквално ставаш ходещ скелет, страдаш от остра и болезнена (да не забравяме унизителна) диария, анемия, целия ти организъм става супер раздразнителен, сякаш имаш алергия на цялото тяло - кожата ти гори. като допълнение пък и развиваш куп болести като скорбут, бери-бери и други манни господни, дехидратираш се, настъпва депресия причинена от промени в мозъка, буквално се чустваш умрял - като на гадни халюцигени.
всяко движение те боли ужасно, кожата ти се цепи и кърви, в хранопровода ти започват да расът гъбички, инфекции унищожават тялото.
това са само факти, ето ти още инфо за тези хора които са умрели докато си си изливала душевните проблеми
http://en.wikipedia.org/wiki/Starvation
докато си изчела отговота ми са минали поне десетина секунди - 8 убити от глад хора и 2 дечица които и да имат храна не могат да я погълнат понеже хранопроводите им са унищожени от болезнени инфекции
А ТИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ПИШЛЕМЕТО КОЕТО НЕ Е ДОШЛО НА УЧИЛИЩЕ Е НЕЩО ЛОШО?????!!!!!!!
поздрави от африка
надявам се ях да направи живота ти много добър и да засити хормоналните ти истерии
винаги е приятно да видя млад човек който знае какво е важно и който знае че има добър бог който се грижи за всички
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
NomNomNom, какво мислиш?
Бягаш от реалността . Бог не иска ли да си състрадателен и да помагаш?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това че ти се случват неприятности не означава, че Бог е лошПървоначално написано от akinom
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
сега
съгласен съм с неймлес - това че се случват неприятности означава че на бог не му пука за теб
може да направи така че живота ти да стане прекрасен, но не иска
може да направи така че ако от лошотиите има някакъв хубав ефект, същия ефект да се постига с хубави изживявания, но гадния начин му харесва повече
това е то
разбира се че бог е лош от стихиите понеже всички стихии са негово дело и с тях той изразява гневът си (според джизъс поне)
The Bird of Hermes
Хората сами и умишлено правят злото, не Бог.Първоначално написано от gandalfepi4
нищо
Продължаваш да проявяваш невероятен егоцентризъм.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
по-скоро невероятен дебилизъм.
а неймлес да оди да си бие камшика - боспод сам си създава зло - така пише.
нито някой го кара, нито го моли - просто така му е кефнало.
ако е било с някаква цел същия ефект е можел да го постигне със зайчета и кетчуп вместо със зло (нали е всеможещ и нищичко не го ограничава)
просто така му е кефнало
The Bird of Hermes
Колко лесно манипулативни са неинформираните хора.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
The Bird of Hermes
Ей сега ще седна да го гледам тоя филм, разкриващ тайните на вселената и даващ ми всичко нужно, за да живея. Сигурно Бог е говорел през устите на тия, които са го създали.Първоначално написано от akinom
Амин!
Разкажи после, аз няма да го изтрая 80 минути .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тя мацката вярно е дебилна, ама ти съдиш филм, без до дори да си го погледнала![]()
В началото съм още, но някакъв пич с убийствено скучен глас почва да говори научни работи и после става интересно.
Накратко, представят вселената като един организъм, а нас - градивни частици, т.е. отношението човек-вселена е същото като клетка-човек.
Интересно е, защото говорят за различни митове и дават научно обяснение за тях. Казват, че Сатаната всъщност е водна планета в близост до Земята, заради чиито изпарения тя светела почти колкото Слънцето, сякаш си съперничела с него, а Слънцето е Бог.
Приятно филмче. Интересни идеи има.
Съдя го по резюмето му, много подбирам филмите които гледам, принципно не ме свърта на едно място повече от 30 минутки.Първоначално написано от ZipFail
ВоднаЛилия , тейнкс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Айде и аз да се отбележа...Първоначално написано от akinom
Добре, че ти го е направил...явно си слаба в акъла(съвсем откровено)...па дано ти дойде малко....и ако си мислиш, че това е нещо за умиране, значи по-добре се самоубий...напред какво те очаква...
Това да не е теорията за микрокосмос-макрокосмос описана в херметизма.Първоначално написано от WaterLilly
Не знам. Или не са го споменали като име, или не съм го чула.Първоначално написано от Nam3less3
Но ми харесва като теория.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=388155Първоначално написано от akinom
Още нещо за теб. Момичето е нещастно, но вместо да се чуди дали Бог е лош, се чуди къде е сбъркала тя .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...