- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Асцедент или Луната ?
Нз каде точно да пусна тая тема затова тука.Кое е по важното в хороскопа луната или асцедента
Коефицента на интелигентност.
Самозакривай се!
...
фазите на Юпитер в Уран
И двете. Асцендента оказва влияние в/у външния ти вид,излъчването,първото впечатление, което създаваш у хората и ред други неща...
Луната пък е свързана с чувствата и интуицията, отношението към семейството, миналото и др...
Какъв асцендент си? (и каква зодия)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И двете са важни. И Венерата ти е важна. Или всъщност зависи как ти поставяш нещата. Ако не си от най-сантименталните хора, за чий ти е да знаеш къде ти е Луната, Венерата и не знам си какво още.
Луната не знам точно за какво е, но има нещо общо с подсъзнанието.
Венера - с любовта.
Асцендентът до голяма степен определя характера на човека. Някак допълва зодията или направо я изменя в някаква степен.
Аз като важни точки в моята личност поставям характера ми, подсъзнанието ми? и отношението ми към Любовта. Т.е. зодия, асцендент, Луна, Венера.
Ако обаче се интересуваш какви са тенденциите ти като работещ човек, може да видиш в коя зодия се пада планетата, която отговаря за работата. Не съм сигурна коя е тя, обаче. Сигурно има значение дали е в Козирог (работяжка зодия) или в Близнаци.
Разбира се, малко е тъпо да се отдава прекалено значение на всичко това, но така или иначе аз мисля, че малко или много се отразява.
Примерно аз съм Рак с асцендент Рак и това определено си личи, но Луната ми е в Скорпион, което ми придава една особена злобаи се различавам от раците с други асценденти и луни.
Венерата ми е в Телец и тва също ме прави по-различна от една рачка с Венера в Риби.
Но ако продължавам да се обяснявам, най-вероятно ще създам впечатление за себе си като за откачена врачка, така че, спирам дотук.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^Колежке, искаш ли да ми направиш един хороскоп? :P
НЕ! Не спирай! хаха ^^
Само това е грозното и глупавото, че съдят за теб по това, че се интересуваш от това.
Аз така и не разбрах как се определят тея домове и как точно влияят...
4XCOKИ
Смешно е, колко много си вярвате.
...
and?
Ако ти харесва нещо, какво значение има?
Ако това да се интересувам от такива неща ми доставя удоволствие какво значение има колко е смешно за някой друг?
Ако смятам за глупаци тези, които вярват в бог... означава ли, че в действителност са такива? Не нали...
Ако си лакираш ноктите и ти кажа, че си педал ще спреш ли да го правиш? Не, защото ти харесва и нищо друго няма значение.
Грозно е.
4XCOKИ
Асцендентът е по-важен. По важност са наредени така - асцендентът е важен колкото зодията, след това идва Луната и после са другите планети.
Вярващите в бог са глупаци.
Мъжете, които си лакорат ноктите са педерасти.
Продължавайте да гледате звездите, а аз ще продължавам да ви се смея!
...
^Мисля, че написа достатъчно постове по темата.
И мен не ме интересува, така че прекратяваме писането в нея и двамата.
ама вие наистина сте много навътре с материята.![]()
Не думай![]()
4XCOKИ
Еми аз отскоро почнах да се интересувам от астрология и питам,защото по доста неща съм се мятнал на овен.Аз съм телец с асцедент рак и луна в овен.Венера ми е Близнаци.Луната и сатурн са ми в овен.Имам общо 2 планети в козирог,2 в телец,една в близнаци,една във водолей и една в стрелец.
^Човек, ти ми скри шапката с познания.
Как си определяте кое в кой дом ви е? И откъде четете това инфо? Споделете, не се скъпете.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^от тук например се определят (:
http://www.astro5.net/index_astro5.php
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Асцендента и луната можеш да си изчислиш тук http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php
За другите не знам как става и за какво са...
4XCOKИ
Госпожа, линкът ти не работи.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
^Е, не ми казвайте, че пращате смси за 2.40.
Скив тук- http://bg-astrology.net/index.php?op...id=7&Itemid=59
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз съм с асцедент рак и луната ми е в овенПървоначално написано от misho92
и имам 5 планети в дома работа
Венера в десети дом![]()
Много зависи кои са ти планетите в 6 дом и кой е знакът на този дом, но при подобно обстоятелство работата ще е основата която ще те издига в кариерата, просто ей така само защото си ти! При нагледен прочит виждам че тези планети са в 6ти дом Стрелец. Това би трябвало да означава че се стремиш към по високото защото това е принципт на стрелеца в работата, той винаги се цели нависоко, освен ако няма планета която тук да го спъва. с 10 дом венера ще печелиш и в овен и в телец, като по добрата позиция на Венера си е в телец, като неин господар, и както споменах по горе в кариерата ще се издигаш с лекота.
Последно редактирано от StarCounter : 12-20-2014 на 08:18