- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- косата ми
Косата ми не е гъста ами по - рядка ;х искам да започна да ползвам хининова вода да ми стане по - дълга от нея може ли да стане и по - гъста ?!
Аз ползвах хининова вода,защото исках БЪРЗО по-дългичка коса.Да ти кажа при мен нито растеше,нито се сгъсти.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Използвай бирена мая за по-гъста коса,маски също.Но от хининовата вода няма да се сгъсти.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Може ли някакво инфо за тази бирена мая?
Чела съм много мнения, че от маската с тривитаминол се сгъстява косата, но не съм опитвала до сега, защото ме е страх, че ще ми се омазни косата. Ако искаш прочети малко повече за нея.![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз тва го казах на мама и тя се смее и ми вика "Ами ако ти иде на лицетоПървоначално написано от GabisiTa
"... и аз
![]()
... моментално се отказах
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
моля някой да направи тема за всички тия маска с тривитаминол, хининова вода и т.н. постоянно се разискват тия маски :х
^ да това наистина е добра идея
Постоянно се пише за тривитаминола колко "помагал". И постоянно се повтаря, че той може да ви навреди, не разбирате ли ? А ако ви кажа че ако се измиете с конските фъшкии от обора на дядо Петко в мойто село косата ви ще си променя цвета според настроението ще го направите ли? За да имате гъста и хубава коса трябват постоянни грижи, не да се напляскате 2 пъти с тоя тривитаминол и да чакате да стане нещо. Писах и в други теми, има таблетки които нямат толкова висока концентрация на витамини и е почти невъзможно да стане фал. Все още не е измислено космическо чудо, с което като се измиете веднъж косата ви да бъде здрава, права и корава () цял живот..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."