Пиша ви по повод една много наболяла тема въобще на цялото ни общество и държава ! Именно това как се чувстваш в собствената си държава като роб на циганското "малцинство" .. Та да разкажа .. С приятелката ми сме заедно вече от 1 година и нещо .. Поради множество причини лятото се наложи да я преместа в друго училище .. преди това учеше в елитно школо което ще запазя в анонимност . Та принудих се да я преместа в училище в Красна поляна на метри от мръсното гето .. В момент когато тя отказа да контактува с тази черна зган тя бе заплашена както и тя така и аз че маалата щела да ни се изреди и че там ако не бъдем дружелюбни към мааангалията щели сме да ядеме пердах . Че един българин е бил по ниско от един мангау. На всичкото отгоре всеки ден и изчезват пари а аз нищо не мога да направя тъй като тая паплач са хиляди .. И това в собствената ни държава .. Молим ако има скинари които могат да ми помогнат В петъка най вероятно ще ходят на театър представи си колективно .. Въпроса ми е някой да изяви желание да ги изнесем аз ще ви представя информация точно къде и кога .. Нека да не мълчим помогнете ми . НЕКА ДА СИ ЗАПАЗИМ ДОСТОЙНСТВОТО !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !!!!