Tо интеграция от днес за утре не става. Трябва да се търкулнат 1-2 поколения. Не може бай мангал дет до вчера са го бухали скинове да се надяваме да си е нормален и да не таи злоба. Това няма как да стане. Но да си ги обясняваме тия неща не смятам, че е нужно.

Аз си имам законно оръжие, но и да нямах не съм толкова глупав да отида и да си куя незаконен патлак, ей така да си имам. Наказанието за притежание на незаконно оръжие е от 3г до 6г. Не, мерси. А, ако си мислиш, че с 16 патрона ще оставиш 16 трупа -лъжеш се. Това да не е CS. И моля те, не започвай тема за оръжия, защото има да ти говоря 3 дена без да се повторя.

Относно изперкалите полковници...верно са изперкали. Ама нали се сещаш, че те не са главнокомандващи? Ако в армията ни няма ред и не се следват заповеди...то тогава каква е разликата с циганите и башибозука? Давай да са колим наред па да става кфот ще.

Мангустите са си били нагли винаги. Но от това как ги третираш има значение как ще те третират и те. Ще ти дам пример с Ловеч, понеже от там съм родом. Имаме си един квартал наречен Гозница. Там 50% (по последни данни) са цигани. Останалото е предимно пенсионери. Е този квартал се намира през околовръстното. До него се стига през един мост. Направо все едно си е отделно от града (всъщност някога е било село). Те си живеят там, имат си кафета,магазини, даже дискотека. По центъра и останалите квартали ряядко можеш да срещнеш мангуста. Те си имат един вид почти затворено общество. Проблеми с циганското население в Ловеч почти няма. Че има изцепки от тях които създават безредици и т.н. - има. Ама са единици. Повечето си живеят спокойно и мирно, ходят си на работа доста от тях. Не са прекрасни съседи, ама то да ти кажа и българите са стока в много случаи. Ама ако им вземем работата, магазинчетата, дискотеката, кафетата...кфо ще стане тогава? Еми много ясно, че ще почнат да цвърчат из целия град. А сега си стоят там.

Сега се сетих за един случаи където имаше групичка от 3-4 манговци на центъра. Стояха си кротко и мирно на пейките. Следващия момент налитат 10 ненормалника и ги пръсват от бой. Пред очите на 2ма полица стоящи на 20м няма. Сигурно ги ритаха поне 1-2мин. Духнаха, след което куките дойдоха (с бавна походка) и казах "Еми сори момчета, ама не ги видяхме кои са..."
Е това по какъв начин решава проблема ми обясни? С какво тая банда малоумници и тяхното изпълнение е по-добро от циганското? При положение, че бат манго просто си люпеше семки...