- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- увредена коса
Здравейте! Казвам се Лаура и съм на 12 , почти 13 години
Започнах ежедневно да си изправям косата.Вече не прилича на нищо. Бих искала да знам какви продукти ползвате против изтощаването на косата. Благодаря предварително![]()
![]()
Пробвай с - тази маска помага и Бадемово масло както и от жожоба.
Преди да се изправяш слагай от този предпазващ крем
Много ти благодаря !!Много хора ми го предлагата този крем на Лореал
Ти позлваш ли го ако отговара е да довлна ли си от него ?? :O
КАто за начало защо не спреш да се изправяш?!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
На 13 си,а си изправяш косата ... на 33 вече няма да имаш коса въобще !!![]()
Първо спри да си изправяш косата или поне го прави по-рядко. Отиди на фризьор, за да ти махне всичко изгоряло и нацъфтяло от косата и тогава започни с маските и балсамите, защото ако я държиш нацъфтяла, колкото маски да си правиш, няма да постигнеш очаквания ефект.![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Подкрепям напълно горните две мнения.
Един изгорен косъм, колкото и пари да хвърляш няма да го оправяш. Също така един 'цъфнал' косъм няма как да го слепиш, нали така? Подстригни се късо и започни да използваш маски и балсами, по магазините има сякакви..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Косата ми е къса и е малко чуплива в крайщата, затова я изправям, иначе седи грозноПробвах със сешоар да я изправям а не с преса, но нищо не става
и по - късо от това не мога да я пострижа .. вече не знам какво да я правя, затова бих искала да ми препорачите някакви протектори за преси или маски, шампоани ..
![]()
имам същия проблем, ходих на фр. сега имам коса до раменете, и е на етажи, начупена с пяна, много хубаво седи и има обем вече 3 ден, заради етажите, аз така по се харесвам с по-къса коса, а като изправена стои по-дълга, пак е супер, за сега съм спряла да я горя, фриз. ми препоръча маска със зехтин-мажеш цяла и слагам найлон за да не омажа наоколои седя 2/3 часа, или 1 зависи дали си свободна и това 1/2 пъти в седмицата давало страхотни резултати, готовите маски не знаеш какво има в тях, а за да се възстанови косата помага само мазнина, дано съм помогнала, след месец ще пиша ако има резултати
Мерси много !![]()
Ще я пробвам тази маска![]()
![]()
.. като за начало СПРИ ДА СЕ ИЗПРАВЯШ!!
Убедена съм, че можеш да минеш и без това ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да знам .. вече спирам , по - рядко ще я изправям![]()
![]()
Да, наистина трябва да спреш. Дори косата да ти се чупи отдолу има различни варианти прически с които това ще се намали или дори избегне ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Помня, че в 6-ти клас имахме няколко кифлички в класа, които си изправяха косите абсолютно всеки ден - дори си носеха преси на даскало. В 7-ми клас се умножиха.
Сега, 2-3 години по-късно, когато се засичаме по центъра, първото и най-силно нещо, което забелязвам във визията им, са изгорелите, изтощени, пършиви коси - все така изправени, силно топирани и фиксирани с лакче на Тафт. Но силно скъсени, просто защото не могат да запазят нормална коса. Някои носят удължения - модерните перуки.
Пази Боже!
Защо тези момиченца останаха без коси? Когато бяха по-малки и тъкмо се замомяваха, не смятаха за нужно да полагат грижи за косите си и да ги предпазват, може би защото вярваха, че все още детската мекота и блясък ще се запазят вечно. Вместо това се втурваха да ги горят с преси и да се съревновават коя ще си направи по-чалгадийска прическа.
А, когато в един момент понечиха да излязат с нормална коса - изтръпнаха.
Какво искам да кажа с цялата тази реч: не си изправяй косата, рано ти е. Или поне не я изправяй всеки ден и ползвай хийт протектор.
За да я възстановиш, прави маски, слагай балсами, подрязвай краищата редовно. И имай търпение.
all day... all night... what the fuck?!
Мерси за отговора![]()
![]()
Можеш ли да ми предложиш някакви маски, балсами или шампоани за косата ми![]()
![]()
Вече спирам да я гора с тези преси , но как да я въстановя .. какви продукти да ползвам ??![]()
Вече спирам да я гора с тия преси, но как да си въстановя косата си ( освен да одрежа изгорелите крайща) какви продукти да ползвам ?
аз си правя домашни маски за коса с бадемово масло
но всяка коса е различна и не мога да ти кажа кое ще ти е най-благорпиятно
чувам добри отзиви за маските за коса на мил мил![]()
(#) ...thats a cookie...
http://www.lorealparisbulgaria.com/h...nti-casse.aspx
Аз съм доволна от тази гамаМирише страхотно и косата е много мека.Имам шампоана,маската за коса и серума за изтощени краища.
http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...asse-25ml.html
Ето този еОбаче трябва постоянство.Аз си мажа краищата всеки ден
И наистина не я гори толкова многоАз като се изкъпя си слагам пяна на Лореал и стои чудесно,но на другия ден вече не изглежда толкова добре.Връзвам я на опашка и готово.Не е нужно да я горя
И аз се изправям,но най-много 3 4 пъти в месеца
![]()
Аз много харесвам Pantene Pro-V. Би трябвало да ти оправят косата.
Schauma също имат хубави продукти.
Добри на маските на Denise, на достъпна цена и се продават в голяма разфасовка.
Но ако имаш наистина сериозен проблем - намери отнякъде малко пари и си вземи професионални продукти от някой салон.
Маски можеш да правиш и по бабини рецепти. Днес си направих страхотна маска с жълтък, лимон и четвърт кофичка кисело мляко.
all day... all night... what the fuck?!
А някакви отзиви за флуида на Глис против накъсване? Че тъкмо си прочистих косата от всичко нацъфтяло, и от всиките пластове и искам да я пускам дълга и здрава. Както и за цялата серия на Глис против накъсване.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ммм, вкуснотийка!Първоначално написано от ScarletBite
![]()
ПТ Евтините продукти никога не са толкова обещаващи колкото скъпите.