- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- justin bieber педофил ли е ...
носят се слухове относно Justin bieber .. .. дали са вярни ...
Ох боже боже... да ти имам проблема... и да е педофил какво от това ? Тебе какво те бърка какъв е той ?Първоначално написано от elenka3
не ме бърка ..ама ми стана интересно каква е всъщност истината ...Първоначално написано от fcukz
това не е проблем а въпрос.. не е зле малко да си затваряш устата .. :Д
"TeenProblem.net Форуми -> Др.Тийн - проблемите си имат решения-> Джъстин Бийбър Педолфил ли е.."Първоначално написано от elenka3
Мисля, че е проблем щом си пуснала темата в този разделИ от как можем да ти отговорим на "прекрасния въпрос" след като не сме асистенти на любимия ти Джъстин и на този въпрос не може да ти отговори никой, защото медиите само пълнят хорските глави с глупости (:
Влез тук > http://goo.gl/ZqZ4 и гледай всички клипове със JB и ще разбереш![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
не съм му фенка...Първоначално написано от fcukz
аз не мога да разбера какъв ти е проблема че само се заяждаш..
Според мен истинският Джъстин не е 51 годишният педофил или е слух или някой го е имитирал. Незнам с точност![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Педофилията е психично разстройство (хронофилия, вид парафилия), при което възрастен индивид или младеж проявява сексуално предпочитание към деца в предпубертетна възраст.
Според Световната здравна организация за педофили могат да се считат индивиди над 16-годишна възраст, ако проявяват постоянно и преобладаващо сексуално влечение към деца (момчета, момичета или и двата пола), при условие, че е налице възрастова разлика от поне 5 години.
Сама си прецени.
Слухове.. толкова много и толкова грешни.
п.п. "Д-р Тийн" наистина не е място за споделяне на такъв вид информация или просто чудене.
Има си "Всичко Тийн накуп", "Музика и ТВ", фън...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
pedofil e razbira se mn qsno
dota
Имат право да се заяждат,защото ако случайно не виждаш,си написала прекалено безмислената си тема в грешен раздел,напиши я в Кофата и недей да казваш да си затваря устата,защото е права.
• Обичай,за да те обичат! •
браво на мен ...Първоначално написано от xSANYAx
неразбирам пускам тема за Justin bieber ..
а вие почавате да се заяждате..
Неможе да е такъв, понеже е дете
Еми, за жалост, не е педофил. Толкова ли сте зле..видеото е фейк. Аре локвайте..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Да, но я пускаш в раздел, в който се пишат по-смислени теми. А всъщност какво те интересува дали е педофил?Първоначално написано от elenka3
Тези слухове стигнаха и до мен. Аз не съм му фенка, обаче ми стана интересно! Ето едно видео, изгледайте го (който има интерес).
http://www.youtube.com/watch?v=JG-ut70C5NM
Първоначално написано от Lian4ety
renimollova
Не Jutin Bieber не е педофил, самата телевизия по която са давали се казва Onion News Network (ONN) и те правят пародий на новините на CNN и се шегуват със звездите. Така че всички фенове на Бийбър да се успокоят![]()
![]()
извинете че съм я написала в друг раздел...Първоначално написано от radeberger
Извинена сиПървоначално написано от elenka3
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ИМА ХОРА КОЙТО ВЯРВАТ НА ТОВА!!![]()
Какви ли не неща се казаха.. че е е мъртъв, че е педофил, че е в затвора.. Ако беше в затвора как всеки ден има концерти и пее на тях
Феновете го посещават и от там им пее? Не мисля
![]()
Justin Drew Bieber
ДА
КАК МОЖЕ
![]()
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Смятай! Не е възможно това.. колкото и да не го харесвам, аз го съжалявам, защото детството му не е било лесно, майка му и баща му са се разделили, още от малък му е било гадно (както на всяко дете), че няма какво да облече и другите имат повече неща от него, и е свирил на стълбите за пукнат грош. Слава Богу, че сега му се усмихна късмета и си живее в парички![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]