Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
Преди всичко да пише грамотно!!!!

Ти бъди си себе си.Това на тебе ти е грешката,че искаш да се промениш,за да се харесаш на момичетата.И защо??Защо трябва да предприемаш промяна,за да привлечеш нечие внимание?Ако някоя те хареса/обикне,то това ще е заради истинската ти същност,а не защото подражаваш на някой идиот,правейки се пред нея на клоун.

И все пак:По външност:
Харесвам поддържани момчета.Хигиената винаги трябва да е ниво.Ръцете лично за мен са от значение.Нямам предвид мускули.Е, няма да откажа и тях разбира се,но искам като се гушна в него да се чувствам защитена.

Държание/характер:

Не харесвам:Грубияни,лигльовц и,лъжците,мамините момченца,надувковци,индиви ди,които псуват безспирно,за да се правят на гъзари,самоуверени момчета,простаци,тъпаци,фу льовци и сумати други , за които в момента не се сещам.

Харесвам:Мъже с достойнство,романтични,пон якога страстни,джентълмени,мъже с кураж,с добро сърце ,с ум в главата,съвестни,мили, проявяващи уважение към хората,като цяло и най-вече към мен самата.Обичам да ме обгръща с внимание,да ми показва ,че съм важна за него.Да не ми изневерява,да отстоява на мнението си,а не да се получава така,че аз да го водя за носа.

Има и още много неща,но ако се досетя,ще пиша по-късно.

И ако е параноиден шизоик със склонност към убийства и малтретиране на хора ли? Стига глупости, ако не носите тези маски светът щеше да е пълен със депресирани хора, а броя на самоубийствата на ден като броя наденички изядени на година...
Би ли спрял вече да цитираш всеки мой пост и да го критикуваш,ако обичаш?Досадно е .Разбрахме се с тебе,че сме различен тип хора.
Защо ми се месиш непрекъснато?Спри да се занимаваш с мен.
Еххх...човек мнение спокойно не може да изкаже.Следващия път ,когато отново направиш това,просто ще те игнорирам.