.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Как да се държим, за да ви паднем в очите?

Здравейте на всички! Днес ще споделя за нещо,което може би доста мъже се оплакват.Искам да попитам (специално дамите разбира се...),как трябва да се държи едно момче,за да го харесате.Да е грубо,силно но без мозък.Или някой по нежен тип с повачко мозък,и по-малка красота.Аз лично смятам,че не в красотата се ражда лубовта,ами във наще души.От скоро наблудавам момчетата и забелязвам,че са нещо като "Бабуити".Гледат да се фукат пред дамите със скейт номера и прочие.Знам че доста хора искат някои до тях,с който да споделят и да си имат дуверие взаймно.Затова моля дамите да ми кажат, как искате да се държим за да ви паднем в очите?

Липсва описателно заглавие.
    Грешен раздел.
    kalpazanka
    Сталин:Няма хора,няма проблеми!

Whats wrong with you? Някакви сериозни проблеми на личността надушвам тук...

Искат умен, красив, богат, забавен, да може да ги задоволява по всякакъв начин и т.н.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на TheBeliever

Re: Въпрос към дамите! :)

Цитирай Първоначално написано от Pomber
    Искам да попитам (специално дамите разбира се...),как трябва да се държи едно момче,за да го харесате (...) Затова моля дамите да ми кажат, как искате да се държим за да ви паднем в очите?
    Кое от двете?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на babity
    Кажи с какво си незадоволен и ще помогна

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Преди всичко да пише грамотно!!!!

Ти бъди си себе си.Това на тебе ти е грешката,че искаш да се промениш,за да се харесаш на момичетата.И защо??Защо трябва да предприемаш промяна,за да привлечеш нечие внимание?Ако някоя те хареса/обикне,то това ще е заради истинската ти същност,а не защото подражаваш на някой идиот,правейки се пред нея на клоун.

И все пак:По външност:
    Харесвам поддържани момчета.Хигиената винаги трябва да е ниво.Ръцете лично за мен са от значение.Нямам предвид мускули.Е, няма да откажа и тях разбира се,но искам като се гушна в него да се чувствам защитена.

Държание/характер:

Не харесвам:Грубияни,лигльовц и,лъжците,мамините момченца,надувковци,индиви ди,които псуват безспирно,за да се правят на гъзари,самоуверени момчета,простаци,тъпаци,фу льовци и сумати други , за които в момента не се сещам.

Харесвам:Мъже с достойнство,романтични,пон якога страстни,джентълмени,мъже с кураж,с добро сърце ,с ум в главата,съвестни,мили, проявяващи уважение към хората,като цяло и най-вече към мен самата.Обичам да ме обгръща с внимание,да ми показва ,че съм важна за него.Да не ми изневерява,да отстоява на мнението си,а не да се получава така,че аз да го водя за носа.

Има и още много неща,но ако се досетя,ще пиша по-късно.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe

Ти бъди си себе си.Това на тебе ти е грешката,че искаш да се промениш,за да се харесаш на момичетата.И защо??Защо трябва да предприемаш промяна,за да привлечеш нечие внимание?Ако някоя те хареса/обикне,то това ще е заради истинската ти същност,а не защото подражаваш на някой идиот,правейки се пред нея на клоун.

Харесвам поддържани момчета.Хигиената винаги трябва да е ниво.Ръцете лично за мен са от значение.Нямам предвид мускули.Е, няма да откажа и тях разбира се,но искам като се гушна в него да се чувствам защитена.

Държание/характер:

Не харесвам:Грубияни,лигльовц и,лъжците,мамините момченца,надувковци,индиви ди,които псуват безспирно,за да се правят на гъзари,самоуверени момчета,простаци,тъпаци,фу льовци и сумати други , за които в момента не се сещам.

Харесвам:Мъже с достойнство,романтични,пон якога страстни,джентълмени,мъже с кураж,с добро сърце ,с ум в главата,съвестни,мили, проявяващи уважение към хората,като цяло и най-вече към мен самата.Обичам да ме обгръща с внимание,да ми показва ,че съм важна за него.Да не ми изневерява,да отстоява на мнението си,а не да се получава така,че аз да го водя за носа.

И ако е параноиден шизоик със склонност към убийства и малтретиране на хора ли? Стига глупости, ако не носите тези маски светът щеше да е пълен със депресирани хора, а броя на самоубийствата на ден като броя наденички изядени на година...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

За всеки влак си има пътници!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Държание/характер:

И ако е параноиден шизоик със склонност към убийства и малтретиране на хора ли? Стига глупости, ако не носите тези маски светът щеше да е пълен със депресирани хора, а броя на самоубийствата на ден като броя наденички изядени на година...
    Би ли спрял вече да цитираш всеки мой пост и да го критикуваш,ако обичаш?Досадно е .Разбрахме се с тебе,че сме различен тип хора.
    Защо ми се месиш непрекъснато?Спри да се занимаваш с мен.
    Еххх...човек мнение спокойно не може да изкаже.Следващия път ,когато отново направиш това,просто ще те игнорирам.

Някой по-нежен тип с повечко мозък,и по-малка красота разбира се ! Не обичам груби и тъпи ... даже ме отблъскват ! Пък и как можеш да кажеш дали една красота е по-малка или по-голяма ... То човека ако на мен ми харесва ,за мен ще си е най-красивия , без значение някои други какво мислят. Все пак няма съвършен човек. Както се пееше в една песен "аз не искам някой с ангелско лице , искам истински добър човек до мене .. "

Голям фен
    да ме обича и уважава,да имаме общи теми за разговор ,да е добър любовник
    love is gone!

Град
    Пловдив
    Зависи на мен ми харесва да е малко доминиращ,но нежен да не е простак,а в секса леко груб.
    Fashion and Styling

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Грешен раздел.
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Те не знаят какво искат, просто трябва да ги направиш благодарни за това, което им се поднася.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

:)

Ами да ви кажа честно,аз съм от всичко по малко.Извинете че го качих в тема Секс (без да искам).А до колкото до писането ми,клавиатурата ми е бъгната и просто някои букви не се нанасят или просто ги обърквам за което отново се извинявам.Аз лично мисля,че има тапанари/ки от всякаде и не мога да си харесам никоя...Уважавам дамите,и гледам да съм дженталмен,но истина е някои път се лигавя.Честно казано аз съм следното:Хигиеничен,средно тяло,хубав но не красив,леко лигав и дженталмен.
    Сталин:Няма хора,няма проблеми!

За да ми падне някой в очите е необходимо:
    да ми се фука колко е богат или изобщо да ми се фука за каквото и да е било,
    да е пълен сноб, много важния, марковия, дето не посещава случайни места, а у ,
    да е пълен наркоман (oбратната версия - пияндурник издигащ в култ бирата, пиянските запои и т.н.)
    да ми прави досадни сексуални намеци, и намеци въобще - мразя да ми натякват,
    да е загорял олигофрен,
    да говори за секса все едно му е висша цел,
    да оправдава елементаризма си с "Аз съм мъж",
    да обсъжда други момичета по циничен начин (кога ги е ебал, кога ще ги кани в тях и т.н.)
    да се мисли за много специален и че всичко му се полага или че е по-висш от другите
    да е арогантен,
    да е мамин глезльо,
    да е клюкар и сеирджия
    да има непристойни възгледи (както много от форумците тук),
    да не е духовна личност
    да не е достоен и/или добър човек
    да не е нежен

Също обаче ме дразни
    да е безгръбначен и за всичко да се допитва до мен или до другите
    да е безхарактерен
    да е слаб психически без тенденция да се опитва да го промени
    да е фурнаджийска лопата
    да се държи "мило" и един вид "молещо", защото е толкова слаб и тъп, че не мо'е да си получи секс или целувка по друг начин, освен като се мазни

и т.н...

Общо-взето такова поведение отблъсква и човекът ми пада в очите!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отблъскват ме простотията, цинизма и к*рварщината.
    Отблъсква ме мързелът и идеята, че, видиш ли, мястото на жената е в кухнята и че тя трябва да опъва цялата домакинска работа.
    Отблъсква ме, ако ме иронизира нон-стоп, а ако е пред общи познати, е върха на простотията.
    Отблъскват ме готованци и дървени философи.
    Отблъскват ме мачовците със самочувствие без покритие.
    Отблъскват ме женкари, сипещи едни и същи банални сладникави приказчици.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Те не знаят какво искат, просто трябва да ги направиш благодарни за това, което им се поднася.
    Много вярно. Но пък се отнася и за вас - момчетата.

Само към автора: "да ти падна в очите" означава, че мнението ти за мен става отрицателно.

Та от едно момче искам доста неща, не толкова сложни, но в купом е трудно да се намерят. Искам силен характер, да мога да "се опра на него" в трудни моменти; да може да ме подчини, но да се ни позволява да го прави; самоучевеност, достатъчна, че да не му е нужно да се самоизтъква; уважение към всички хора; грижовност в точните моменти; да е до толкова мистериозен, че постоянно да откривам ново кътче от характера му; да има една лудост в действията му, която не мога да обясня... И разни други неща, които може би вече е ненужно да споменавам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Държание/характер:

ти си една на милион, ако си искрена. Защо не познавах такива като теб, е нормално, то няма такива

точно такива се харесват в днешно време, деградацията е пълна, колкото по- лошо се държиш с момичето, толкова повече те желае, а когато се държиш добре - получаваш брадва. Не са съгласни с теб, защото не те разбират.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Stela94
    Зависи на мен ми харесва да е малко доминиращ,но нежен да не е простак,а в секса леко груб.
    + да е забавен и задължително да има ПОДЪРЖАН външен вид биещ малко на педерас..
    Нз всеки си има вкус, но на мен честно ми харесват тези момчета които си правят прически и се обличат хубаво!
    Can't get you outta my mind

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от Stela94
    + да е забавен и задължително да има ПОДЪРЖАН външен вид биещ малко на гей..
    Нз всеки си има вкус, но на мен честно ми харесват тези момчета които си правят прически и се обличат хубаво!
    Само за протокола - метеросексуални се наричат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Много се кефя на подобни твърдения - трябва да е тъп, здрав и гаден, за да го харесват.

Това говори, че ти се чувстваш - умен, нямаш мускули (смисъл мързи те да спортуваш) и угаждаш на всяко момиче (мислиш, че ще ти пусне).

Така, че захвани се със спорт, бъди по-смел и не бъди.....да го кажем мило "мъж под чехъл".

Чували сме приказката - "харесвам, нежен мил и добър", само че не съм чувал за подобни образи, които имат приятелки. Няма значение какво говорят жените, гледай аккво правят.

брато за да те харесват трябва да си абсолютен КРЕТЕН с пари така е при пове4ето моми4ета,а тези които предпо4итат земните,умните и като цяло пи4ове (като теб и мен доколкото разбирам) са много малко.Говоря за тийн годините ина4е по нататъка е ясно,4е 6те търсят амбициозни,верни,мили и т.н.

ИЗВОД: Живей и не се притеснявай 6те ти дойде времето и тогава ''ти 6те се смее6 последен'',а кретените от гимназията 6те са об6ти работници и няма да могат да напи6ат 1 вярна дума

Супер фен
    Отбълъскват ме ,на първо място, лъжите.
    Отблъсква ме вулгарното поведение,арогантността,ци низмите,простотията..от типа на това:вечер да сме например в нас с приятели и той да каже нещо от рода на:''жено донеси салатката и райкийката''.3ащото и на днешно време има елементи,които се дъжат така...иии,това ме ВБЕСЯВА.
    Дразнят ме и дървените философи,както и това,ако е прекалено ревнив.
    НЕ търпя и да ми се държи сметка.Къде ходя и какво правя.
    Дразни ме и това,ако има постоянно разпитване и искане на отчет от негова страна.

Цитирай Първоначално написано от Lowery
    брато за да те харесват трябва да си абсолютен КРЕТЕН с пари така е при пове4ето моми4ета,а тези които предпо4итат земните,умните и като цяло пи4ове (като теб и мен доколкото разбирам) са много малко.Говоря за тийн годините ина4е по нататъка е ясно,4е 6те търсят амбициозни,верни,мили и т.н.

ИЗВОД: Живей и не се притеснявай 6те ти дойде времето и тогава ''ти 6те се смее6 последен'',а кретените от гимназията 6те са об6ти работници и няма да могат да напи6ат 1 вярна дума
    парите са перманентен фактор и след тийн годините, всъщност този фактор се засилва ...
    ина4е по нататъка е ясно,4е 6те търсят амбициозни,верни,мили и т.н.
    не е точно така....

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Чували сме приказката - "харесвам, нежен мил и добър", само че не съм чувал за подобни образи, които имат приятелки. Няма значение какво говорят жените, гледай аккво правят.
    !
    Много важен съвет от брата.
    В момента, в който започнеш да бъдеш прекалено нежен, прекалено мил и прекалено добър си аут, кой каквото ще да говори. Казвам ти го от личен опит. Започват качваници на главата и хич, ама хич не си заслужава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си