- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя ме харесва аз искам Секс.
Вие май не следите коментарите в темата, а само мисълта си преди да я изпраскате някъде!
Това прочетохте ли?
Първоначално написано от moje
...
kartacho ти доктор Хаус ли се мъчиш да докарваш? Колкото и да се помъчи не успя да затапиш двете мацкиИстината е една тя го харесва - евентуално ще се влюби в него. Той ще я праска докато не му омръзне. Тя с разбито сърце... Помисли за нея, малко се постави на мястото на другите или мисленето ти е прекалено повърхностно за толкова тежки деания? Не, не те обиждам, нито се натрапвам.
Разберете се за просто секс и нищо друго.Иначе се подиграваш с чувствата и.И само не разбирам като станеш на 19 и не си правил секс какво ?!
Няма подпис
мамка му, къртача ме изкърти буквално, евала.... ако успея да го издам целия тоя спор сума ти пари ще спечея, което създава впечатлението за конспирация от страна на всички спорещи с цел масова заинтересованост и печелене на пари, мамка му колко е яко един път да влезнеш в някой форум и да не искаш да излезнеш, но (визирам сегашния случай) битката свърши щото тъпия идиот си я чука ама на всичкото отгоре му харесва (не чукането, а ходенето с нея) и тва прецака целия ми кеф....... бахти
ИНАЧЕ ПОКРЕПЯМ НАПЪЛНО kartacha, ОТВОРИ ЛИ ТИ СЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ТОЯ СВЯТ НЕ Я ИЗПУСКАЙ !!!!!!!!!!!!
+1! Не мисля, че трябва да ставаш гадже с някой, само заради секса.. Не мисля, че е умесно, а и ако тя разбере как я използваш не мисля, че ще и бъде много приятно..Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
+1! Не мисля, че трябва да ставаш гадже с някой, само заради секса.. Не мисля, че е умесно, а и ако тя разбере как я използваш не мисля, че ще и бъде много приятно..Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Ако си останете с уговорката, че е само и единствено секс, тогава добре. Но е изумително тъпо (и леко жалко в интерес на истината) да лъжеш някого, за да получиш секс от него/нея.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
малко я опознай...дай и шанс...проучи я ... тогава решавай какво да правиш с нея !
не я наранявай излизашно,поговори с нея ..обясни и какво искаш от нея,изяснете се и дори да не се съгласи не е последното момиче .
Hostis Honori Invidia
Действай,ве! Не всички момичета са малки и беззащитни. Дори може да е някоя корава,може да ти разбие сърцето. Но щом не я харесваш няма страшно. Ръгай и бягай![]()
Пък и щом сте се разбрали (евентуално можете пак да говорите) просто и обясни, че това е предимно секс. Ако те харесва и си мил с нея,предполгам колкото и ранима да е,ще се навие. Не е трудно. Често повечето момичета отказват секс само за да не им се лепне име.
Та...действай![]()
~девойче съм~