.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Обичам я...но естествено никога няма да я имам

В този късен час стоя и си мисля как ще се излекувам този път...Влюбих се в неподходящото момиче,всъщност не,тя не е неподходящата,а просто е момиче което сърце не може да бъде спечелено от такъв като мен...В последно време не мога без да мисля за нея,всеки ден я виждам и забравям за всичко,освен че не мога да я имам...толкова ми се иска аз,момчето което не е заслужило тъпата си съдба(или поне така си мисля) да успея да и стопля сърцето и да стана нещо повече от "Just a friend".Именно и от там идва проблема,да бъдеш приятел на момиче което харесваш и обичаш е ужасно...да стой до теб,да те прегръща...и в следващия момент да усетиш че тази топла прегръдка е само между приятели...тежко ми е да излизаме навън всеки ден,а тя да се гушка в мен защото и е студено,а аз мен тя да значи толкова много...винаги съм можел да излъжа,роден съм на 1ви април и в мен е заложено да лъжа без да се замисля и толкова изкусно че никой да не ме разбере,но пред нея не мога,не мога да изрека и една лъжа,не мога дори да си помисля да излъжа...когато ме попита харесвам ли я,аз казах да с глупава усмивка и тя си помисли че е лъжа...бих направил всичко за нея,бих се променил изцяло ако знаех че това ще промени нещата...но няма...исках да не обръщам внимание на това но не мога,не мога да се правя че не я виждам...и докато се базикаме как след 10 години ще се оженим,аз не го приемам като базик и искам да е истина,искам това да стане истина,искам да съм щастлив с нея,искам да се събуждам до нея...това ще е нещото което ще прави целия ми ден щастлив...

Като всичко останали на който никога не чета разказите и аз исках само да споделя,защото всеки на който тръгна да го говоря ми казва че съм луд...а аз не съм,аз просто обичам едно момиче...и дори тайно се надявам тя да прочете това........
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо се предаваш без дори да си опитал?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Варна
    Предавам се защото знам какво тя мисли по въпроса.Когато ме попита харесвам ли я тя ми каза:
    "моля те кажи ми че не ме харесваш,моля те"
    Казах и че я харесвам и тя очевидно не го прие добре за това и се усмихнах все едно се базикам...
    Както казах аз си падам леко смотан,просто не знам с какво мога да успея да се докажа пред такова момиче...
    >>DjBelev<<

Като си такъв голям лъжец, излъжи я да ти стане гадже.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо трябва да се доказваш? По написаното от теб си личи, че сте близки. Явно й допадаш по характер. В противен случай нямаше да сте приятели.
    Това, което може да се направи в случая е да направиш всичко възможно тя да те види не само като приятел, но и като мъж (не знам на колко сте години и дали това определение е подходящо, но се надявам да схващаш смисъла). Флиртувай с нея, накарай я да се чувства желана. Опитай се да разпалиш огъня. Не просташки, разбира се, и без нахалстване.
    Естествено всичко зависи от химията, именно тя е разликата между любовта и приятелството. Но нищо не пречи да опиташ.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Когато спреш да се подценяваш. Мъжът води жената, не обратното. Как може да имаш жена, която си мислиш че е повече от теб? Невъзможно е.

Някой път, като усетиш, че момента е подходящ, просто я смляскай. Ако сте подпийнали - още по-добре, но не е задължително. Не се обяснявай в любов и не говори за чувства... безтестостеронните изляния няма да ти помогнат. Трябва да живееш с мисълта, че можеш да имаш всяка жена на тоя свят, и тогава ще имаш поне половината.

Шансът тази да те отреже е голям, но ако го направиш това, дет ти казвам могат да станат 2 неща. Едното е да се получи нещо, а другото да те отреже. Седмица, две ще си скубеш косите и ще биеш вратите и чупиш гардероби у вас и накрая щи мине. Бездействието не е вариант. Реално, приятелство с това момиче не ти трябва. Или всичко или нищо.
    Temet Nosce

벨야카

Аз бях в подобна ситуация скоро и открих топлата вода като разбрах, че жените не знаят какво искат, така че й покажи на твоята мома, че те иска. Бъди по-решителен, целуни я, говори открито, ако пак не отвръща на твоите емоции й обърни гръб, изолирай се за малко от нея, да я оставиш да осъзнае дали наистина й липсваш. Ако те потърси и сама иска да имате по-сериозни взаимоотношения, тогава всичко ще е тип топ. Ако не те потърси значи наистина не е изпитвала нищо към теб и няма смисъл да се занимаваш с нея щом не искаш да сте само приятели. Гадно, или не това е живота, човек трябва да действа, а не да се чуди какво да прави, че времето си минава и идва момент когато остава само съжалението, че не си опитал.

ПП: Да го еа, да бях направил една диаграма с блок-схема за алгоритъма как се забива мадама, май щеше да стане по-ясно. Plain text is lame...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Това е толкова мило и трогателно...
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен
    Мисля,че трябва да седнете и да поговориш открито с нея.

Град
    Варна
    Мерси на всички,вдъхнахте ми малко кураж и надежда

@Eddie : еми то тва с целувката се получи по нова година,ама бяхме много пияни и го приехме като лигавщина покрай пиянските ни истории.
    >>DjBelev<<

Супер фен
    ForzaFelipe
    Бъди по-смел.
    НЕ се отказвай,от това,което искаш.
    Карай до край,пък то каквото е писано,ще стане.
    Признай и искренно чувствата си.
    Да изразиш чувстата си,НЕ е признак на слабост,а напротив на смелост.
    Иска се голяма смелост,за да изразиш чувствата си,особено при условие,че не си сигурен,човекът срещу теб,как ще реагира и дали изобщо,той/тя има нещо към теб.Но,ти трябва да говориш открито с нея.
    Няма друг начин да си изясните отношенията.
    Късмет ти пожелавам и малко,повече кураж.
    [/quote]

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Малко не дочетох всички коментари ,но ще ти кажа едно .
    Колкото и да е безнадеждна ситуацията не се предавай . Нищо няма да изгубиш и по-лошо от това да страдаш по нея ,няма .
    И аз съм в подобно положение ...
    Успех !

Супер фен Аватара на nymphadora
    Никое момиче не обича путьовци,БЪДИ МЪЖ! Не й тичай по гъза,но й прави намеци.Някой път може да я целунеш,дори и да не сте подпийнали..Абе има шанс

Град
    Варна
    Честно казано единственото което ме е спирало е че сме съученици и добри приятели и при евентуален неуспех ще загубя много повече от един опит въпреки че то не се знае че дори и да не отвърне на чуствата ми няма да си запазим приятелството Както и да е,ще продължавам да опитвал,или по точно ще започна и ще се надявам на повече възможности от онази на нова година в която я целунах
    >>DjBelev<<

Град
    София
    Познато....Имах същата история миналата година,беше ужасно...Непрекъснато си пишехме и тя ми казваше,че ме обича прегръщахме се,но просто не можех да я имам...И ситуацията беше същата,щях да загубя много повече от 1 опит...Даже ми е идвало да рева за нея,но си казах,че не може 1 мъж да реве за няква путка и се сдържах...Поне 5-6 месеца мислех за нея постоянно....Лятото 3 месеца не се виждахме,чувствата ми се охладиха,сега сме приятели и повярвай ми,тя ми е в джоба,ако искам ,но разбрах,че нито е най-перфектната нито нищо...просто бях влюбен... Бтв,на колко си години ?

Град
    Варна
    на 17,както и тя.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Намеквай и,че я харесваш,бъди романтичен,но внимавай да не я объркаш

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Welcome to the Friend Zone
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Вземи да си повярваш...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Когато спреш да се подценяваш. Мъжът води жената, не обратното. Как може да имаш жена, която си мислиш че е повече от теб? Невъзможно е.

Някой път, като усетиш, че момента е подходящ, просто я смляскай. Ако сте подпийнали - още по-добре, но не е задължително. Не се обяснявай в любов и не говори за чувства... безтестостеронните изляния няма да ти помогнат. Трябва да живееш с мисълта, че можеш да имаш всяка жена на тоя свят, и тогава ще имаш поне половината.

Шансът тази да те отреже е голям, но ако го направиш това, дет ти казвам могат да станат 2 неща. Едното е да се получи нещо, а другото да те отреже. Седмица, две ще си скубеш косите и ще биеш вратите и чупиш гардероби у вас и накрая щи мине. Бездействието не е вариант. Реално, приятелство с това момиче не ти трябва. Или всичко или нищо.
    Колкото и да обичам романтиката, ти си напълно прав.
    Нежните думи в началото на една връзка действат много разколебаващо.
    Поне на мен де.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Защо се отказваш толкова бързо? Покажи й, че я харесваш, пък може и да стане нещо. (:

Виж сега, при нас-момичетата много пъти се получава така. Може привидно да отрича и да изглежда сякаш не иска друго, освен приятелството ти, но вътрешно да си умира за теб. Опитай се да поговориш с нея, да отключиш в нея скритите емоции, ако успееш, тя е твоя. Ако не се държи като човек, значи не е дорасла, не знае какво иска и е от онези лигли дето освен да разиграват и да вървиш зад тях с тоалетната хартия под ръка, друго не знаят. Все пак дано не е от тези ледени кралици, които те гледат с пренебрежение и незаинтересованост. Намери подходящ момент и стопли сърцето на ледената кралица. Ако отказва да я затоплиш с чувства, винаги можеш да и изпратиш една топла вълна като я препикаеш
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен
    Първо - опитай, не се предавай току-така, дори и да е обречена кауза.
    Второ - Времето лекува. Две мнения по този въпрос няма. Макар и да не ти е сегашна утеха, след време ще видиш, че е така. Чувствата изстиват.
    Има една макар и много тривиална поговорка - "Няма песен без край". С всичко е така приятелю, на този свят, рано или късно всичко идва към своя край...

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Евала на такива момчета като теб,които се влюбат в едно момиче и за тях тя е живота им,по принцип всяко момиче иска такова.Не знам какво точно е момичето,но не трябва да се комплексираш от това,че тя е твърде добра за теб.Не се знае просто Живота е твърде кратък,за да отлагаш,когато на мен гаджето ми предложи първо му казах НЕ.Но в последствие,като го опознах в напълно нова светлина,го обикнах истински така,че ако си й верен достатъчно дълго можеш да я спечелиш.Сигурна съм в това

Град
    Сливен
    Според мен тя те харесва, но не може да ти го признае. Опитай, дори и да не стане нищо, няколко месеца ще си сърдит и ядосан на целия свят, докато чувствата ти не изстинат (макар това в момента да ти се струва най-невъзможното нещо) ... Мисля, че имаш шанс, използвай го!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си