- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я...но естествено никога няма да я имам
Ако се чувстваш скапаняк и си прав, то иамш възможност да се промениш ид а станеш готин. Номерът е че има толкова гледни точки какво е да си скапаняк и готин, че трябва да решиш какъв точно искаш да бъдеш. Всеки успял в едно или друго е тръгнал от нулата, имай го предвид. Така, че ако си скапаняк, това нищо не значи.
Както сам си писал, ако имаш силни чувства към момиче не може да си й истински приятел, просто е лицемерно да я лъжеш колко се кефиш, че друг я има (или пълни...). Според мен пред теб има 3 пътя:
Бъди и най-добра приятелка (родът не е случаен) и изгаряй от ярост.
Атакувай веднага - има голяма вероятност да я изплашиш.
Или поработи върху това да бъдеш този, който искаш - това отнема време, вероятно друг ще я гепи преди теб, но знаеш, че се развиваш.
Първият избор е най-презираният от мен. Правил съм и такъв или от страх или от липса на опит и никога не бях честен към себе си.
О много е готино, особено ако си момичето, а ако си момчето, губиш какъвто и да било характер. Адски противно е да издигаш когото и било на пиедестал и да му се кланяш. Губиш самоуважение, посока, най-важното баланс. Всичко в прекалено големи, количества е отровно, най-вече възхищението.Първоначално написано от mmm_sweet
Божее,хора не съм очаквал такава подкрепа,дано сте правиСлед всичко тези коментари просто нямам право да се откажа и да се мъча да забравя
Наистина ви благодаря,преди 24 часа бях готов да се откажа и да се превърна в онези който само стоят и гледат как живота им и любовта им заминава,но днес след една много добра новина (след за жалост една много лоша която обаче не засяга любовния ми живот) вече знам че ще получа своя шанс и това ще е точно на 14 февруари
На тази дата ще ми се промени живота след като 2 години и половина нося едно бреме точно на 14сти в 14 то ще изчезне
В тази дата ще се възползвам от момента и ще направя всичко да я спечеля ! А в 20те дни до тогава ще се подготвям психически,както и ще подготвя и нея
![]()
Пожелайте ми късмет !![]()
>>DjBelev<<
Бате, успокой са малко... не се пренавивай и надявай много, че ща боли повече.Първоначално написано от ForzaFelipe
jghgh, май, май е така, и юни е така, и не само в началото.![]()
Temet Nosce
벨야카
Абе не е винаги тъй.. Стига се до момент в който няма проблем да показваш чувствата ти, защото няма да те отхвърлят, а и ще е приятно и за двама ви. Хубаво е човек да дава. Усещането е прекрасно.Първоначално написано от umri
Но за да стигнеш дотам, трябва да си минал (поне според мен) периодът на унижения, а после на реваншиста, който за да не загуби самоуважението си, слага граница на поведението си и прави всичко възможно само да не изглежда "смотаняк"
Всичките имате право. Примерно братигнат е прав в голяма степен, но има и една тънкост...
При истинската любов не може вечно да мислиш реваншистки, тип "Няма да показвам на никого нищо, за да не си загубя характера", за момент забравяш за себе си, но за да я получиш тая любов трябва да си минал през всички периоди, поне според мен. Защото това те изгражда силен характер, който хем не се унижава като балък, хем предизвиква респект, но е надживял "скръндзавото" мислене "сакън да не дам нещо от себе си"
Просто нещата са много пипкави.
Аз тря'а призная, че не съм яла чак толкова горчилка и все още не мога да оценявам добрите и стойностните мъже, но усещам, че съм на този път. И няма нищо по-хубаво нещо от нежността и любовта.
Просто не мога да си обясня защо все още са ми необходими играта на котка и мишка, гоненето, правенето на мъжа на недостъпен и т.н.
Но и това ще мине.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Както умната психология е стигнала до заключение: "единствено любовта към децата ни е безусловна." Което е много нормално, ако не мотивираш онзи отсреща, естествено е да търси. Хората търсим и не сме спокойни, докато не разкриваме нови територии. Не става дума за реванш.
Реванша от своя страна е загуба на време, просто защото го правиш за някого друг, който по този коствен начин те управлява.
Не съм чел предишните 2 страници с коментари, но само ще ти кажа че това твойто не е мъжко поведение, а поведение на путка.И сам си си виновен че си влязъл в графата "приятели".Кат ти е толкоз акъла, и кат не си се решил навреме стой си там и си блъскай главата в стената че не може да я имаш.Или правиш нещо или нищо.![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
значи всичко е 100% ясно само от това че ти казва така.Значи аз правя същото нещо не усъзнавайки колко наранявам с това.Тя просто те харесва като приятел и то нещо като най-добър.Опитай се да го промениш.Казва ти кажи ми,че не ме харесваш защото и е неудобно и гадно зааради примерно неща които ти е споделяла при мен например имаше и натякване от страна на неговите приятели и мойте.Просто с две думи те има за брат. Ако не споделяй и други неща имам много тези![]()
Съгласна съм с това.Първоначално написано от mincheto
ПС:И аз съм родена на 1 април..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
[/quote]Първоначално написано от mincheto
Съгласен съм с всичко, което каза, само с това не.
Да не можеш да изразиш чувствата си към този когото обичаш е по-скоро признак на слабост. Показва, че си неуверен в себе си.
От това не зависи живота ти, и дори да те скъса, знай че грешката ще е единствено и само в тебе. Или не си подходил както трябва или вече те чувства само като приятел, тоест си изчаквал прекалено много.
Смел наречи този, който отива на война и загива за родината си, този който би защитил приятелката си от 10 сигани знаейки, че ше го смлатят яката и т.н.Разбирам, че искате да вдъхнете кураж на човека, ама не го лъжете.
Все пак авторе, искрено ти пожелавам много късмет и дано се получат нещата между вас двамата
Абе путьовска работа, с извинение.
На нас жените ни трябва мъж, а не путка. П***и си имаме. А претендирате, че сте силния пол.
Дръж се по-мъжката, бе авторе. Срамиш мъжкия род.
'Оди и удари един език. Какво се офлянкваш тук и се самосъжяляваш.
Действие! Действие!
После обаче и права искатеПървоначално написано от FreakBitch
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Преди да й покажеш, че можеш и без нея и че тя губи, а не ти, тя дори няма да забележи нещо повече от приятелство. Момичетата искат да се чувстват "водени от мъж" - бъди мъж и няма как да не усети някакви по-силни чувства. И най-важното не допускай пред теб да говори за други момчета, в такъв случай тя те приема само като приятел, с който си споделя, покажи й че не ти е приятно да 'плямпа- този, онзи еди си какво!'
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
За да ти е приятелка, най-малкото те счита за симпатичен. Но ако и кажеш, че много я харесваш, няма да ти отвърне със същото. Много рядко момиче е приятелка с човек, с когото не е отписала. Предполагам, че те е харесала, но приятелките й като са казали " Ама той такова..." и тя набързо си е сменила мнението. Щом си й приятел може да си сигурен, че те харесва, но не мисля, че е по начина, по който ти искаш. Недей с това "разкриване" - нищо не излиза от него. Измисли нещо друго.
Вие на хероин ли сте бе?
Както казват другите,трябва да опиташ.Иначе няма да разбереш какво е могло да бъде.А и нищо не ти пречи да опиташ. Може би се страхуваш,че ако се опиташ да си с нея приятелските ви взаимоотношения ще се развалят? Все пак,рискувай.
![]()
+++! Разтопих се..Първоначално написано от ScarletBite
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
кфи са тия тия глупости ми разбирам го момичето и аз да съм да видя че някой е хлътнал по мене ще го разкарам , то човек от тези чувства не може да се контролира , дрогата е много по-полезна от любовта , щото поне ти е яко хехе![]()
Не се вманиачавай по нея, покажи й добрите си страни. Тя вероятно те познава много добре, но защо не й покажеш нещо непознато и вълнуващо...Заведи я на някое уникално, красиво място. Накарай я да се почувства добре, спокойна и всичко ще си дойде на мястото...А ако нищо не проработи, пробвай това-хвани ръцете й, но не твърде силно, добри я до стената и я целуни. Така поне, ако отговори на целувката, ще знаеш дали имате някакъв шанс... УСПЕХ с момичето!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Лесно е да се каже "- Не изпускай шанса си". Много е трудно да се говори с човека към който имате чувства, а той ви счита за "приятел". Не питайте от къде знам![]()
God is an idiot, I have DNA...
аз ще ти кажа само едно: Никога няма да спечелиш, ако не рискуваш..Никога няма да разбереш какво ще бъде, ако не опиташ..И винаги ще се чудиш какво е могло да бъде...
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
при мене е абсолютно същото от моя клас има едно момче и отношенията ни са същите но просто нямам кураж да говоря с него .Поне ти се опитай и да знаеш че не си единствения в такава ситуация![]()
![]()
![]()
![]()