В този късен час стоя и си мисля как ще се излекувам този път...Влюбих се в неподходящото момиче,всъщност не,тя не е неподходящата,а просто е момиче което сърце не може да бъде спечелено от такъв като мен...В последно време не мога без да мисля за нея,всеки ден я виждам и забравям за всичко,освен че не мога да я имам...толкова ми се иска аз,момчето което не е заслужило тъпата си съдба(или поне така си мисля) да успея да и стопля сърцето и да стана нещо повече от "Just a friend".Именно и от там идва проблема,да бъдеш приятел на момиче което харесваш и обичаш е ужасно...да стой до теб,да те прегръща...и в следващия момент да усетиш че тази топла прегръдка е само между приятели...тежко ми е да излизаме навън всеки ден,а тя да се гушка в мен защото и е студено,а аз мен тя да значи толкова много...винаги съм можел да излъжа,роден съм на 1ви април и в мен е заложено да лъжа без да се замисля и толкова изкусно че никой да не ме разбере,но пред нея не мога,не мога да изрека и една лъжа,не мога дори да си помисля да излъжа...когато ме попита харесвам ли я,аз казах да с глупава усмивка и тя си помисли че е лъжа...бих направил всичко за нея,бих се променил изцяло ако знаех че това ще промени нещата...но няма...исках да не обръщам внимание на това но не мога,не мога да се правя че не я виждам...и докато се базикаме как след 10 години ще се оженим,аз не го приемам като базик и искам да е истина,искам това да стане истина,искам да съм щастлив с нея,искам да се събуждам до нея...това ще е нещото което ще прави целия ми ден щастлив...

Като всичко останали на който никога не чета разказите и аз исках само да споделя,защото всеки на който тръгна да го говоря ми казва че съм луд...а аз не съм,аз просто обичам едно момиче...и дори тайно се надявам тя да прочете това........