- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Специфична интимна миризма
Вижте какво ми написа най грозната в целя форумПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
зъбите кога си ги мия..е мой проблем.
Защото и 10 пъти на ден да се къпеш.....ще си останеш грозна на вид..плашило
Виж се ужасна си непотребна .. защото не мязаш на нищо :Д
Moже да съм на 14 но в у-ще съм от най харесваните момичета...:P
Така че не се занимавай с мен аз с боклуци и зле изглеждащи хора НЕ искам да се занимавам.
айде
абе хора как така през ден два ... ужас ... аз се къпя на ден най-малко по два ... вие през ден два ... майкоооооПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Може да си красива скъпа, но като смърдиш, не е офертаПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
не не...защо не се къпеш по 12 пъти на денПървоначално написано от DiamondEye
по добре е от 2
да красива съм..но не смърдя ползвам парфюми.Първоначално написано от DiamondEye
вероятно ти смърдиш за да се къпеш най малко два пъти на ден!! мърлата си ти
ми гледай сега, за мен това е нормално ...смятам и че е редно, може да ти се струва тъпо,но на мен ми харесваПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Дай да те видим каква си красавица,има си тема за снимки![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Само двама човека имат моя снимка в форума..може да питаш тях като не вярваш. но няма да ти пратят снимка колкото да искаш :PПървоначално написано от Extremescream
Не искам да се заяждам и без нищо лично!!!! Стана ми интересно просто колко парфюма изхарчваш на денПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
баси забавната темасамо ми е интересно защо й е да се къпе по 2-3-4-5-6-7-8 пъти на ден като например нито ходи много, нито бяга студено е не се поти ? Един път на ден или през ден си е напълно достатъчно.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Понеже толкова живо ме интересува как изглеждаш....Не че нещо,но като ще претендираш за голяма красавица,поне го подкрепи с нещо.Може Бог красота да ти е дал,че като гледам на опашката за мозък си била една от последните.Първоначално написано от xxKiFlAxx
Ами слагам си по мнн и по няколко. от 2-3 типа.Първоначално написано от bibi7352
харесвам парфюми :P
Без коментар ... на 14 си а самочувствието ти е малко в повече .... колкото до хигиената ти, си е твоя работа![]()
![]()
Миризливката намери кого да нарежда на грозен![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
На опашката за мозък съм била на последните местаПървоначално написано от Extremescream
![]()
ти не ме познаваш
не само красота и ум ми е дал миналата година съм на първите места на олимпиада и сега пак ще ходя..нищо сте пред мен така че Забрави да се сравняваш!
![]()
![]()
Ох,чак се просълзих от смях.Малката,колко си смешна,явно не съзнаваш,но рано или късно ще се сетиш колко си зле.
То ако интелектът с олимпиади се измерваше...Просто си елементарна,момиче,елемент арна.
Extremescream, не се занимавай с това нагло същество ...Първоначално написано от xxKiFlAxx
Нека е красива и умна, няма лошо ...
Колкото до теб xxKIFLAxx надявам се мозъкът ти да не се изпари .. че после като ти правят комплименти, може да не разбираш какво ти казват![]()
на 14-16 са големите красавици и после увисват от всякъдетъй като съм обходил все красавици и сега като пораснаха не смея да им вдигна телефона
Миличка кефи се че си красива и ако имаш късмет ще си останеш такава. Относно по спора. Вие за подмиване чували ли сте ?? Някой жени и 30 мин след като са излезли вече са се разлигавили и от там опасността да се разнесе уханието на както аз го наричам " мирише ми на секс"
Всяка е с различна миризма и вкус, но до сега не съм попадал нещо "гадно" и ме съмнява че такова за мен не същестува . Аиии със здраве
Да с това се измерва..което показва че със сигурност не съм глупава!Първоначално написано от Extremescream
На мн от вас ви се иска да съм...но не.
Знам че ви се иска на всички..но няма да станеПървоначално написано от DiamondEye
от злобни като теб съм свикнала да го искат :P
Щом така смяташ,просто затвърждаваш мнението ми,че си елементарна.Ха,14-годишно леке със самочувствие като за Нобелов лауреат.Тъжноооо....Първоначално написано от xxKiFlAxx
НЕ няма да спра докато не спрат да ме нападат! не съм почнала първа така че не няма да спирамПървоначално написано от miminko
.. ДА!!Първоначално написано от malkasladkaku4ka
п.п. кифло т'ва, че подписа ти изглежда що годе кадърно не те прави по - умна!!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тва подписа й кърти майна, написала некви формули по химия милата и са мисли за умничка![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Ха взе ми думите от устата...опа ръцетеПървоначално написано от TheManTheLegend
съвсем честно до преди 30 мин. си мислех, че зад тоя профил стой някое момче и се гаври ама вече взех да се съмнявам. Мъж такива простотии не може да роди.
![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!