- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Специфична интимна миризма
Е недейте така,че като си отвори прекрасната голяма устица... и започне да дрънка,ще ви стане много тъжно![]()
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
мисля че на мене и на останалите ни е през оня къде ходиш , другарчеПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Не думайПървоначално написано от righteous
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Тая кифла няма ли да отнесе най после бан?
Не е ли ясно как в почти всяка тема меко казано обижда?
Красива била.Ми докажи го де!Покажи, та и ние да видим ''неземната ти красота''.Във форума на много отворена се правиш,ама на живо и името няма да можеш да си кажеш.Такива многознайки,които са компетентни само по интернет ми са ясни.Със сигурност и в училище си лишена от внимание и тук се опитваш да си избиеш комплексите.
Следва сега и аз да бъда обявена за плашило![]()
Е то няма за какво да ни обявява ... то ние трябва да си го знаем... за да не си мислим, че можем да ч превъзходим по нещоПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Чисто любопитство. Разбрахме, че на олимпиадата по химия си се представила добре... Интересно ми е обаче с колко мина по български в ... трети клас, да речем?Първоначално написано от xxKiFlAxx
И ако ще си мерим постиженията... наистина не исках да го пиша, но съм страшна по български, имам завидни резултати на олимпиади по математика, немски и английски.
Относно това колко съм грозна... Съъъъъъвсем нескромно, ще кажа, че няма човек, който да е казал, че съм несимпатична. Познавам недостатъците си, но грозотатата със сигурност не е от тях.
Брех, че то било много лесно да се хвалиш.![]()
По темата: Къпя се всеки ден и използвам интимен душ гел.
добре, че аз подхванах темата за подписа й ..![]()
![]()
п.п. повечето момчета не се оплакват от "миризмите" .. или поне аз съм останала с такова впечатление!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Како Хилари ко стана с тебе пусна ли му на твоя приятелПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
С миризливи шунди не се занимавам. Добре, че тоя самовлюбен плевенски парцал най-после отнесе БАН-а.
Welcome to the Jungle...