- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете...Искам да дадете примери за у-ща след 8-ми клас:)
Здравейте,бих искала да ви помоля да дадете примери за у-ща след 8-ми клас,да са в гр.София..,по възможност някъде към центъра може би,младост..,аз живея в Дианабад така,че все пак да не е някое много далечноИсках и в спортното Ген.В.Стойчев.,обаче ми трябва повече информация за училището,ако някой знае нека пише.МОЛЯ ВИ
![]()
Ето ти информация за приема в училището. http://www.mirela.bg/naemi/%D0%A1%D0...2-zxi6558.html
Най - лошото, което виждам от него е, че май няма прием след 8 клас. А ти какви училища искаш - спортно, езиково и т.н.?
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Ами наистина за жалост и аз не виждам прием след 8-ми клас,но силно се надявам да има такъв,защото сега съм в ПГТК и наистина не ми се учи там!да бих искала училището да е спортно,а колкото до езиково,в краен случай и такова може да е , отдават ми се английския и испанскияПървоначално написано от mech0
![]()
Прием след 8 клас има в НФСГ, ТБГ и в СГСАГ ама само
ако в 8 клас си била в някво обикновено училище и си учила
всичките разказвателни предмети.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
ами уча в профилирана паралелка но изучавам и разказвателните предмети..,а да знаеш случайно дали има прием в спортно у-ще след 8-ми клас ? ;ssПървоначално написано от iPurple