.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помогнете...Искам да дадете примери за у-ща след 8-ми клас:)

Здравейте,бих искала да ви помоля да дадете примери за у-ща след 8-ми клас,да са в гр.София..,по възможност някъде към центъра може би,младост..,аз живея в Дианабад така,че все пак да не е някое много далечно Исках и в спортното Ген.В.Стойчев.,обаче ми трябва повече информация за училището,ако някой знае нека пише.МОЛЯ ВИ

Град
    София
    Ето ти информация за приема в училището. http://www.mirela.bg/naemi/%D0%A1%D0...2-zxi6558.html
    Най - лошото, което виждам от него е, че май няма прием след 8 клас. А ти какви училища искаш - спортно, езиково и т.н.?
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Цитирай Първоначално написано от mech0
    Ето ти информация за приема в училището. http://www.mirela.bg/naemi/%D0%A1%D0...2-zxi6558.html
    Най - лошото, което виждам от него е, че май няма прием след 8 клас. А ти какви училища искаш - спортно, езиково и т.н.?
    Ами наистина за жалост и аз не виждам прием след 8-ми клас,но силно се надявам да има такъв,защото сега съм в ПГТК и наистина не ми се учи там!да бих искала училището да е спортно,а колкото до езиково,в краен случай и такова може да е , отдават ми се английския и испанския

Супер фен Аватара на iPurple
    Прием след 8 клас има в НФСГ, ТБГ и в СГСАГ ама само
    ако в 8 клас си била в някво обикновено училище и си учила
    всичките разказвателни предмети.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Прием след 8 клас има в НФСГ, ТБГ и в СГСАГ ама само
    ако в 8 клас си била в някво обикновено училище и си учила
    всичките разказвателни предмети.
    ами уча в профилирана паралелка но изучавам и разказвателните предмети..,а да знаеш случайно дали има прием в спортно у-ще след 8-ми клас ? ;ss

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си