.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    Мега фен
    Гавра ,ти си идеален пример за абсолютния упадък на българското общество. И вземи се научи да пишеш - българин се водиш ,колкото и да ме е срам. И впрочем този на клипа ,който се води кретенът - мисля че на теб повече би ти отивало да си на негово място

А ника ми съм чувал точно двама души да го римуват с ориз - не знам защо ,но само на кретените им идва такава асоциация .

Както и да е - по начало исках да произхожда от aurum (което означава злато на латински - с което съм сигурен ,че не си запознат) ,но впоследствие открих ,че самата дума auris означава ухо. Иначе за протокола и твоята обща култура - трябваше да е Aureum. Даже звучи по-добре.

Имаше видео извадка от "агенти на ЦРУ" които обясняваха че при лъжене, повечето хора поглеждали (не помня ляво или дясно), а при спомен нагоре и надясно (май).
    Значи твърдиш ,че не можеш да съдиш по изброените критерии ,но по това накъде гледа някой - може ? Защо ли изобщо споря ...
    (впрочем посоките бяха осем - горе долу ляво дясно и междинните им и значеха различни неща според някои психолози).

ПП: Клипчетата от нета и десетте думички на английски ,който си научил ,не те правят печен ,а жалък. Като те слушам се чудя дали изобщо си доближавал жена през живота си

/офф
    Gavra ,моля те ,удовлетвори любопитството ми. Искам да науча повече за теб - откъде си ,на колко си ,учиш ли ? Искам да знам как е възможно някой да е толкова интелектуално пропаднал.

Guest
    ^ ти понеже не можеш да кажеш достоверни неща, атакуваш правописа...Еми такива хора наричам дребнави...

Мега фен
    това ,което правя ,се нарича аргументум ад хоминетм.

И го правя само в случай ,че няма какво да коментирам по мнението на човека отсреща. Той е кръгъл идиот и мнението му е идиотско. Няма какво да се коментира.

Остава да си изразя позицията по отношение на мнението му и точно това направих

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    това ,което правя ,се нарича аргументум ад хоминетм.

И го правя само в случай ,че няма какво да коментирам по мнението на човека отсреща. Той е кръгъл идиот и мнението му е идиотско. Няма какво да се коментира.

Остава да си изразя позицията по отношение на мнението му и точно това направих
    Такива изблици, атакуващи и унижаващи говорят за несигурност, заплашеност, дренавост и тн...Прави си изводите!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Всеки път щом вляза в този раздел...

се отчайвам от човечеството.
    Точно , кратко и ясно формулирано .
    Не бих могла да го кажа по-добре.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Такива изблици, атакуващи и унижаващи говорят за несигурност, заплашеност, дренавост и тн...Прави си изводите!
    Дренавост не знам какво е

Несигурност и заплашеност -не. Раздразнение - да. Писна ми всеки път като реша да проверя дали има нещо ново писано в "Философия и религия" да чета твоите лишени от всякаква логическа последователност и контекст мнения. А истината е ,че влизам само заради хора като Гандалф и отскоро - ЗипФейл. И винаги ,ама винаги поне 5 теми са оспамени от теб.
    И винаги ,когато някой напише нещо ново, ти се "разписваш" с някой безмислен коментар от сорта на "Откъде си толкова сигурен ? ".
    Може и моето присъствие тук да не е особено ползотворно ,но поне като си давам мнението го подкрепям с нещичко колкото да не виси. А не хвърлям някакви празни твърдения ,които да защитавам с "аз съм просветен - вие не сте".
    И онзи другият дето цъфна ... нищо чудно да си ти с нов акаунт. Такава самозаблуда е рядкост.

Може и да си изпрося някой бан ,но честно казано е по-добре ,отколкото да чета по 50 твои едноредови мнения във всяка тема.

Ето за какво говоря :

Едно е само очите, съвсем друго е цялостното поведение....
    Това за очите не е най вярно...Аз често като разговарям с някой шаря с погледа...и мога да ти кажа, че никак не съм затворен...
    1.Кой е казал ,че говорим за различни неща. Писах както за погледа ,така и за поведението.
    2.Защо ?
    3.Е и ?

Извод : не коментираш това ,което съм писал ,нито това ,което е писал ZipFail след мен. Просто ми казваш ,че шариш с поглед като говориш с някой. Питам - Е И ???? Мен това какво ме касае.

Говоря попринцип...не в конкретния случай...
    А и от къде знаеш? Аз мога да се правя просто...
    Намекваш ми ,че умишлено симулираш поведение на .... заблуден ?
    И за какво "говориш по принцип" ? Къде е логиката в това изказване ?
    "Говоря по принцип" ? За какво говориш по принцип - че ако те видя няма да си направя извод за теб на базата на впечатлението ,което ми правиш с поведението си ?????????

"Виж , Аурис , по принцип няма да можеш да си направиш извод за мен ако ме видиш|" - WTFFF ?????

Можеш да фейкнеш това с очите както си поискаш. Тези, които те зяпат непрекъснато, са ретарди а тия, които шарят наоколо, не искат да слушат шита ти, а се оглеждат за мацки
    Можеш да го "фейкваш" или на български - може да симулираш определено поведение. Да ,вярно е. Кой е казал ,че не е така. Но кой отброява умишлено до 4 ,гледайки някого в очите ,после до 2 ,гледайки в страни и така ,за да запази "златната среда" за зрителен контакт ?
    Тези ,които те зяпат непрекъснато не е задължително да са бавноразвиващи се - и аз гледам в очите почти през цялото време ,освен докато мисля над това ,което ми казват. И е умишлено - прави впечатление ,че действително се интересуваш от това ,което ти казват.
    Колкото до тези ,които се оглеждали за мацки - ако зяпаш наоколо коя може да ти пусне си много загазил. Get a life ,така да го кажем.

Не си губи времето с тия шитс и не забравяй да караш чикс да си шейкват еса http://www.youtube.com/watch?v=BkI2RPJhku0
    Не си губи времето с такива глупости (напомням - раздела е Религия и Философия) и не забравяй да караш мацките да си друсат задниците.

. Признавам - колкото и да ми се иска не мога да намеря смислено обяснение на това. Ще си блъскам (буквално) главата в стената няколко месеца за да падна на подобно интелектуално ниво и сигурно ще разбера какво е имал предвид.

^ ти понеже не можеш да кажеш достоверни неща, атакуваш правописа...Еми такива хора наричам дребнави...
    Достоверно ? Какво е достоверно - давам си мнението ,а ти ,понеже явно нямаш нужния капацитет да имаш собствено ,просто се хвърляш да коментираш чуждото. Това е .

Ако не греша имаше съученик победител в национален конкурс по Химия ,а в същото време твърдиш ,че учиш в "пропаднало" даскало ,където учителите не дават пет пари за образованието ти ?

Та в крайна сметка какво казваш ТИ ? Или просто ни разказваш за душевните си терзания и ни подмяташ прикрити факти за своята персона ? Ако толкова ти е мерак - отвори си тема "Аз съм Смелотокюфте и искам внимание".

Леко, Вучков. Направи си предаване и оплювай нас невежите низши. Ще прибираш по 20 000 на показ

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Всеки път щом вляза в този раздел...

се отчайвам от човечеството.
    Точно , кратко и ясно формулирано .
    Не бих могла да го кажа по-добре.
    Всъщност какво му е лошото на раздела? Най-ценният и смисленият е във форума, и има полезна информация, която трудно ще намерите другаде.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Само по очите толкова много информация за човек не може да се събере.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Всъщност какво му е лошото на раздела?
    Кюфтето е в него.

Guest
    Auriss повтаряш едно и също...и виждам капацитета на "големия" акъл...
    А "Дренавост не знам какво е" ....Б-то ми е прецакано и не винаги се отразява...
    Моето мнение е базирано на истинска информация...И никога не съм казвал, че съм много умен, защото знам, че нищо не знам(малко смешно звучи)...Толкова много информация има, а човек не може и 1% да научи от нея.
    А ти какво правиш...? До сега само плюеш по незначителни неща, за които просто да чоплиш...това не е "умнотия"...
    И като гледам, не разбираш/четеш мненията ми...така, че не коментирай...

Нормално е, ако се позамислиш , да си направиш някакви изводи за натурата на човека срещу теб, базирани на погледа, мимиките, жестовете.
    Нормално е да му стане ясно на човек за някои неща, ама пресилени изказвания от рода - аз и още някого сме супер надарени и правим чудеса - това вече е глупост.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Идеята ми е : надарените се крият . Никой тук не попада в тази категория.
    Няма нищо надарено в това да прецениш човек като го погледнеш. Лично аз и още 1 от моето семейство го можем, и до сега 95% от случайте не съм грешил, хората са си отворена книга. Даже по профила им във фейсбук или след 1 чат в скайп всичко за човека ми става ясно, пък кво остава ако го видя и даже си разменим 1-2 думи. Проблем единствено са хората с развит ум, те могат да имат всякакви мисли и никога да не знаеш какво точно си мислят(но те са малко).

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Няма нищо надарено в това да прецениш човек като го погледнеш. Лично аз и още 1 от моето семейство го можем, и до сега 95% от случайте не съм грешил, хората са си отворена книга. Даже по профила им във фейсбук или след 1 чат в скайп всичко за човека ми става ясно, пък кво остава ако го видя и даже си разменим 1-2 думи. Проблем единствено са хората с развит ум, те могат да имат всякакви мисли и никога да не знаеш какво точно си мислят(но те са малко).
    Грешиш! Обикновено, ако една книга е стойностна, не се чете за 5 минути.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Грешиш! Обикновено, ако една книга е стойностна, не се чете за 5 минути.
    За 1 минута се разбира дали е или не е.

Една минута е едно , друго е преувеличените изказвания за един поглед.
    Нормално е, както съм казала в ГОРНИЯТ СИ ПОСТ, но никой не е забелязал , че може да си направиш някои изводи за човека, но не , ебаси , на му прочетеш мислите и живота.

Честно, който тук твърди, че е свръх човек, който с ЕДИН поглед разбира всичко, говори глупости. А на няколко места го видях написано.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

@Nam3les, пак грешиш. За минута какво ще успееш да прочетеш освен рецензията на корицата или страницата със съдържанието? Ако развиваш повече социалното в себе си, ще разбереш какво се опитвам да ти кажа. Иначе не виждам смисъл да те оборвам защото съдейки по коментарите ти ми изглеждаш самовлюбен? Сега трябва ли да анализирам първите причини, които ми идват на ум за това защо ми изглеждаш такъв? Да дам воля на фантазията си и вече да си помисля, че те познавам от зората на спомените ти така сякаш съм успял да прочета целия ти живот?...
    Няма лошо да си фантазираш, но обикновено представата на човек за друг е ограничена защото изхождаш от собствения си опит, за да дадеш оценка на неговия живот. Това до някаква степен означава, че всъщност описваш себе си. Така че каквато и представа да си направиш от 1 мин. приказки за някого, тя е обикновено е погрешна. Не може да ме убедиш в тези свои 95% попадения дори да имаше диплома за медиум.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Една минута е едно , друго е преувеличените изказвания за един поглед.
    Нормално е, както съм казала в ГОРНИЯТ СИ ПОСТ, но никой не е забелязал , че може да си направиш някои изводи за човека, но не , ебаси , на му прочетеш мислите и живота.

Честно, който тук твърди, че е свръх човек, който с ЕДИН поглед разбира всичко, говори глупости. А на няколко места го видях написано.
    Под всичко никога не се има предвид абсолютно всичко. Имам предвид онова всичко, което е достъпно от ситуацията. Не става въпрос за четене на мисли и т.н., ами за обща представа за някой качества и характер на човека.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    @Nam3les, пак грешиш. За минута какво ще успееш да прочетеш освен рецензията на корицата или страницата със съдържанието? Ако развиваш повече социалното в себе си, ще разбереш какво се опитвам да ти кажа. Иначе не виждам смисъл да те оборвам защото съдейки по коментарите ти ми изглеждаш самовлюбен? Сега трябва ли да анализирам първите причини, които ми идват на ум за това защо ми изглеждаш такъв? Да дам воля на фантазията си и вече да си помисля, че те познавам от зората на спомените ти така сякаш съм успял да прочета целия ти живот?...
    Няма лошо да си фантазираш, но обикновено представата на човек за друг е ограничена защото изхождаш от собствения си опит, за да дадеш оценка на неговия живот. Това до някаква степен означава, че всъщност описваш себе си. Така че каквато и представа да си направиш от 1 мин. приказки за някого, тя е обикновено е погрешна. Не може да ме убедиш в тези свои 95% попадения дори да имаше диплома за медиум.
    Не мога да ти обясня за какво точно става въпрос, това си е чувство. Все едно съм психолог, не ти говоря за някакви схвърхестествени способности. Навярно знаеш как психолозите успяват да преценят хората, и аз с поглед съм преценял доста неща(от дрехите, погледа, жестовете, от цялото излъчване и т.н.) които са се оказвали правилни, та тази преценка винаги ми е помагала в социалните конфликти.

О, Неймлес, виж как започна да свеждаш нещата на по-ниско ниво.
    Това, което имаш в предвид , единствено не го умеят хората, които не се интересуват.
    Нещо съвсем нормално е , ако вкараш малко мисъл.
    Все едно си психолог ..
    Просто имаш съвсем нормални човешки умения, които хората са приели за такива и не се изхвърлят като теб.

Баси, приятеля ми какво да каже, като преди при всяко посещение на заведение почвах с анализ на всеки вътре. Да не говорим за ежедневието ни.
    Занимавам се любителски с психоанализа, което не включва мизерните книжки от рода на "Езика на тялото", "Какво ни мислят другите" и т.н.
    Сега съм се прехвърлила на антисоциалното поведение.
    Както и да е. Ако аз започна да се самоизтъквам, ще станем много комплексари на едно място.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Естествено, че за една книга може да съдиш най-напред по кориците й. Колкото по-скъпа е тя, толкова повече достойнства си мислиш, че притежава. И защо? Ами защото човек е свикнал да измерва стойността на нещо с цената му. Ако нещо е евтино или безплатно, то ти няма да посегнеш към него защото не ти трябват усилия, за да го притежаваш. Нещо общо има и с хората. Ако застане срещу теб някой дрипав, но интелигентен човек, то истински разговор между вас едва ли ще възникне защото първото ти впечатление ще ти каже, че е отрепка, която заслужава съдбата си, защото интелигентен човек не би могъл да се разпусне до такова положение. Подминаваш го, а фантазията ти вече е обработила това, което си видял и си стигнал до заключението, че такъв човек изглежда няма никакви достойнства щом животът му е отредил такава съдба. Но естествено един красив човек, с когото просто ти е приятно да общуваш заради погледа му, неизлъчващ комплекси благодарение на хубавите си дрехи и аксесоари, ще задържи много повече твоето внимание дори да няма никакви ценности. Ще измине повече време преди да разбереш, че е боклук докато първосигнално ще отсечеш, че просякът на улицата е боклук. Това до някъде са и стереотипи, но това, че им вярваш не те прави психолог. Естествено може и да преценяваш хората с мнение досущ като на такъв и да им даваш смислена оценка, но просто е трудно да я формираш за 5 минути диалог. И ако казваш, че хората са като отворена книга, пак зависи на коя страница си попаднал. Може да попаднеш на кофти глава от неговия живот, но това не означава, че личността му е за изхвърляне...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Много пишете. Просто NomNomNom написа, че всичко това е някаква дарба(или нещо такова не помня), и аз отговорих че това си е нормално психологично преценяване и интуиция което улеснява общуването с хората. Просто с поглед става ясна част от характера и качествата на човекa.

Много пишете. Просто NomNomNom написа, че всичко това е някаква дарба(или нещо такова не помня), и аз отговорих че това си е нормално психологично преценяване и интуиция което улеснява общуването с хората. Просто с поглед става ясна част от характера и качествата на човекa.
    НЕ Е ВЯРНО !
    Казах, че е нормално, а ти почваш да се правиш на надарен.
    А аз ДОПУСНАХ, че може да има хора с дарби и написах какво би могло да бъдете тяхното поведение.
    Моля те, ЧЕТИ.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    НЕ Е ВЯРНО !
    Казах, че е нормално, а ти почваш да се правиш на надарен.
    А аз ДОПУСНАХ, че може да има хора с дарби и написах какво би могло да бъдете тяхното поведение.
    Моля те, ЧЕТИ.
    Ами то на това не се учиш, или го можеш - или не, съответно е дар(както вярата е дар). Дар, талант ли не знам, но знам хора които го могат и които не го могат - тия, които го могат, не са го учили ами просто интуитивно го умеят, а тия, които не го могат, за тях е като недостъпно.

Неймлес, няма ли най-накрая да видиш какво съм написала и да го зацепиш.
    Спамиш си като развален грамофон едно и също.
    Допуснах нещо и написах евентуалните следствия.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове