Гавра ,ти си идеален пример за абсолютния упадък на българското общество. И вземи се научи да пишеш - българин се водиш ,колкото и да ме е срам. И впрочем този на клипа ,който се води кретенът - мисля че на теб повече би ти отивало да си на негово място

А ника ми съм чувал точно двама души да го римуват с ориз - не знам защо ,но само на кретените им идва такава асоциация .

Както и да е - по начало исках да произхожда от aurum (което означава злато на латински - с което съм сигурен ,че не си запознат) ,но впоследствие открих ,че самата дума auris означава ухо. Иначе за протокола и твоята обща култура - трябваше да е Aureum. Даже звучи по-добре.

Имаше видео извадка от "агенти на ЦРУ" които обясняваха че при лъжене, повечето хора поглеждали (не помня ляво или дясно), а при спомен нагоре и надясно (май).
Значи твърдиш ,че не можеш да съдиш по изброените критерии ,но по това накъде гледа някой - може ? Защо ли изобщо споря ...
(впрочем посоките бяха осем - горе долу ляво дясно и междинните им и значеха различни неща според някои психолози).

ПП: Клипчетата от нета и десетте думички на английски ,който си научил ,не те правят печен ,а жалък. Като те слушам се чудя дали изобщо си доближавал жена през живота си

/офф
Gavra ,моля те ,удовлетвори любопитството ми. Искам да науча повече за теб - откъде си ,на колко си ,учиш ли ? Искам да знам как е възможно някой да е толкова интелектуално пропаднал.