radeberger

Да,за повечето хора е така,както казваш.
Но,има и такива като мен,макар и (рядко),които могат да четат по очите.
Освен себе си,познавам още един,двама такива човека.
Знам,че звучи налудничево и глупаво,за повечето хора,но е факт,че има и такива хора.(ИЗКЛЮЧЕНИЯ),в повечето случаи.
Давам,жив пример:седим един ден с гаджето ми и си говорим,и преди да ми каже каквото щеше да ми казва,аз му отговорих,искаш да ми кажеш това и това..нали?Той ме пита от къде знаеш,какво точно искам да ти кажа?
Аз му казах,просто знам.Често мога да чета мислите на хората,като съм очи в очи с тях.Просто,трябва доста голяма концентрация.Тя е главного действащо лице.Например и предчувствията ми много често се оказват верни.Свързани с мен и приятели.Попринцип,не трябва да се меся,в съдбите на хората,нооо...ако са лоша предчувствията ми,гледам да ги предотвратя.Не мога да знам,че нещо лошо ще се случи на човек,който и да било,и седя безучастно....
Сигурно има и други такива като мен...знам,че ще има и ''съдници'' ,но просто исках да споделя и да чуя и чуждото мнение.
3ащото честно да ви кажа,често да виждаш съдбите на хората,да искаш и да им опитваш да помогнеш,а да неможеш...това е голямо напрежение
.