.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Малко странен проблем

здравейте аз съм момче на 16 години от смолян.приятелката ми е на 17 тя е много готина и съм щастлив с нея, но има нещо което много ме дразни.тя има нещо като косъмчета над горната устна.страх ме е да и го кажа за да не се обиди.моля посъветвайте ме какво да направя.опитвал съм се да и намекна по заобиколен начин, но не се получва.
    благодаря предварително

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Подари и ленти за косми по лицето-демек кола маска-повод-14.02. кво по-добро от тва да не ти боцка докато се целувате? -_-
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен
    Боцка...
    По-темата,питай я кога има час при козметичката.......

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Направи с няколко приятеля "Анти мускат крю"! И го натяквай навсякъде! Направи група във фейса, пиши по скайп на мускатати момичета, ебавай ги..... и тя ще тръгне да гледа и себе си. 100% гарантирам ти, че ще забележи и себе си като види че ти се подиграваш на другите
    (#) ...thats a cookie...

испрати я за рожденния и ден на козметик

Супер фен Аватара на radeberger
    Тя сама не го ли вижда този проблем?

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Тя сама не го ли вижда този проблем?
    ми не съм сигурен, може и да го вижда, но да се притеснява нещо

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Прхх.. мразя момичета с мустак

ужасно противно ми ее.... УЖАС!
    ако сама не е видяла този проблем, значи няма огледало или не се гледа в него.. грубо ще е ако и подариш кола маска всъшност не знам как най-точно, без да я обидиш можеш да и кажеш

Guest
    Автора ее мнннннннн зле и всички които писаха по тенаата!!!!!!
    Тва което има момичето може да е нормално и да го има всяко момиче...Но той да се вглежда прекалено мн !

Знам само че тва момиче НЕ заслужава боклуци като теб!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Тя би трябвало сама да види, че има такъв проблем...явно обаче не я тревожи или не е забелязвала. Можеш да й намекнеш малко или...да й подариш лентички както казаха по-горе!

Какво предпочиташ да търпиш косъмчетата или догодина сутрин заедно да се бръснете ? Ако се пас избереш да се бръснете заедно и намекни по-здраво или ако ти е твърде неудобно помоли твои приятел.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от cvetitoyoy
    Какво предпочиташ да търпиш косъмчетата или догодина сутрин заедно да се бръснете ? Ако се пас избереш да се бръснете заедно и намекни по-здраво или ако ти е твърде неудобно помоли твои приятел.
    скубенето на косми не прави косъма твърд дебел и черен както бръснача трайкай аз съм момиче няам мустак но като видя момиче с мустак ми става лошо
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    О,боже!!! И какво като има мъхчета,нали не е стигнало до там да те ''боде'' докато се целувате,по какъвто и начин да й го кажеш,ще й стане адски неудобно,какво се хващаш за някаква глупост,всеки си има някакви дефекти.. представи си,че и ти имаш нещо,за което дори не подозираш,но тя от учтивост,не иска да те засегне..
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Адски груби сте. Дано един ден и вас третират по същия начин, да видим дали ще ви е приятно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ти докато търсиш момиче без косур ще останеш сам.

наистина сте ужасно груби....като искате съвършени момичета си купете кукли барби и готово

как ще направиш такава тема това е ужасно ... милото момиче... и повярвай след време няма да ги има
    п.с. : поне така мисля пък и да не е така кът не ти харесват защо си гадже с нея ????

МНОГО СИ ЗАБИЛ как може да си толкова груб като момиче ти казвам че ако някой ми каже така
    1)ще му бия шута
    2)повече няма да искам да го видя дори и на снимка
    3)ще ми се накърни самочувствието
    ти не заслужаваш момиче ако и го каже по какъвто и да е начин няма да го приеме добре

Повече от фен Аватара на elenka3
    Ми като не ти харесва остави я..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си