Кка е по-добре да се отдалеча ли от него или да се сприятеля
значи .. историята е много дълга .. от почти година съм влюбена в момче което е влюбено в друга ... директно ми го каза че няма смисъл и трябва да си намеря друг защото никого нищо няма да стае ... и до днес не спирам д плача... и той понеже е женкар и се закача със всички само не и с мен .. доста хора го настроиха срещу мен и се случиха много неща който ни отдалечиха .. много исках да съм близо до него и да имам някакви моменти с него . но пък ако се сприятелим аз повече ще го желая и няма да га забравя .. но ако само се подминаваме без да си казваме нищо и без да си проговаряме това ме убива и ми е супер гадно .. какво да правя -- времето минава а за мен сякаш е спряло ... ние с него сме толкова различни .. той никога няма да има очи за мен - срамежлива мълчалива ранима чувствителна а той е -отворен женкар и т.н но той има сърце и е прекрасен откровен и много мил.. той си месле че аз зъм няква сдухана а не знае че аз имам друто лице и обичам да се забавлявам и да танцувам и да се смея и да се базикам но не е видял тазе моя страна .. моля ви кажете ми кое е добре за мен - Да се сприятеля ли с някой който ще е винаги безразличен или да го отбягвам защото ако ме хареса той ще дйде сам при мен Как да постъпя .. много съм объркана