.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Повече от фен Аватара на crazybebe

Да си давам ли надежди ?

Така .. значи в края на миналата година си харесах едно момче (от моя клас) , но постепенно разбрах,че той не ме харесва (питах го) . Стана ми гадно и се отказах от него . Наскоро всички започват да ни базикат ,че сме гаджета и такива глупости и някакси пак започнах да го харесвам . Той доста се закачаше с мен , викаше ми че ще ме води у тях , и всякви такива простотии (да отбележа ,че той е доста первезен и не е срамежлив) . Но онзи ден ми каза една малка обида (не към външния вид , ами че понеже малко се разлигавих и той вика ,че се държим детински ) .. някакси се засегнах от тва и сега си мисля,че не ме харесва . Кажете ми как мислите- харесва ли ме или просто е решил да се закача с мен (странно,че само с мен се закача) ... ии да си давам ли надежди за по нататък ? Да се откажа ли от него или не ? Как мислите ?

П.П- Съжалявам ако има правописни грешки .

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Супер фен
    Мисля,че т харесва,щом само с теб се закача.

Едва ли е искал да те обиди. Понякога хората не се усещат, когато обиждат някого. Може би е имал предвид, че иска отношенията ви да станат по-сероиозни... т.е. и той те харесва

Супер фен Аватара на BadAss
    Мамка му на колко си години ?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Харесва те!

Супер фен
    Надеждата е материалът, с който работят скапаняците.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Re: Да си давам ли надежди ?

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    Така .. значи в края на миналата година си харесах едно момче

Това да не са ти обувки да си ги харесваш
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Продължавайте да се закачате, ала-бала .. по-нататък излизайте по кафетата .. може пък да те харесва ..
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от BadAss
    Мамка му на колко си години ?
    Защо ? Има ли някакво значение ?

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Харесва те!
    .. А да попитам ти момче или момиче си ?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да, годините имат значение. А това, че се закача с теб значи, че има някакво привличане. Знае ли човек какво...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Да, годините имат значение. А това, че се закача с теб значи, че има някакво привличане. Знае ли човек какво...
    Започнете да излизате , а пък може и да те харесва!!!

Голям фен Аватара на fakesmiles
    с такива работи и закачане в 6-7 клас се занимавахме.
    както и да е, може да го поканиш на кафе или нещо такова и виж как ще реагира. или се отдръпни за малко и виж дали ще те потърси

на т'ва ако му викате харесване
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Град
    гр.София
    Като прочетох това се сетих за една моя идея от началото на учебната година да си върна бифшия.След известно време се отказах от тая моя детинска приштявка защото както всичко вървеше наред почнахме да си пишеме всичко вървеше на 6 започнахме да излизаме,пращахме си Смс-и, говорихме си и т.н до момента в който започнаха спорове и то все за малки,несъществени неща като когато ми каза,че съм тъпа и до този момент незнам дали ме е харесвал

Знам прекалих с мойта история имам един въпрос към теб относно годините?

мисля ч е не те харесва

Според мен продължавайте да се закачате а пък с времето ще видиш
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен не е искал да те обиди,а и мисля,че наистина се държите детински,защото това със закачането е до 7,хайде до 8 клас..
    Но както и да е - кажи на колко години си,защото наистина има значение..

Иначе излизайте,говорете си повече,може пък да те харесва...Никой освен него не може да ти го каже със сигурност..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на WrongLife
    Не бъди толкова сигурна, че само с теб се закача. Реши нещо спонтанно и това е! Колкото повече му мислиш, толкова по-лошо и трудно ще става!

Град
    София
    Предполагам си 7ми или 8ми клас, защото ако беше малко по-голяма, закачането нямаше да ти прави никакво впечетление. Момчетата обичат да се закачат с момичетата, които са смятат за симпатични. Това не значи, че те харесва или е влюбен в теб. Щом си го питала и той е отрекъл, най-вероятно просто има симпатии към теб. А и да, как си сигурна, че се закача само с теб? Да не си с него 24/7?
    Само от реакциите му няма как да си сигурна, но според мен по-скоро не те харесва (лично мнение). Ако искаш да си по-сигурна, най-добре на някой купон (ако правите такива) се навъртай към него, заговори го, забий се с него. Тогава ще имаш причина да го питаш длаи наистина те харесва и дали иска да е с теб.
    Вие на хероин ли сте бе?

Предполагам,че те харесва. Момчетата от 5-7 клас се опитват да покажат на момичетата,че ги харесват,чрез закачане,обиждане и прочие.

И аз мисля че те харесва...

Не ми казвай, че си на повече от 12 години..
    Big or small, lies are lies !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си