- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си давам ли надежди ?
Така .. значи в края на миналата година си харесах едно момче (от моя клас) , но постепенно разбрах,че той не ме харесва (питах го) . Стана ми гадно и се отказах от него . Наскоро всички започват да ни базикат ,че сме гаджета и такива глупости и някакси пак започнах да го харесвам . Той доста се закачаше с мен , викаше ми че ще ме води у тях , и всякви такива простотии (да отбележа ,че той е доста первезен и не е срамежлив) . Но онзи ден ми каза една малка обида (не към външния вид , ами че понеже малко се разлигавих и той вика ,че се държим детински ) .. някакси се засегнах от тва и сега си мисля,че не ме харесва . Кажете ми как мислите- харесва ли ме или просто е решил да се закача с мен (странно,че само с мен се закача) ... ии да си давам ли надежди за по нататък ? Да се откажа ли от него или не ? Как мислите ?
П.П- Съжалявам ако има правописни грешки .![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Мисля,че т харесва,щом само с теб се закача.
Едва ли е искал да те обиди. Понякога хората не се усещат, когато обиждат някого. Може би е имал предвид, че иска отношенията ви да станат по-сероиозни... т.е. и той те харесва![]()
Надеждата е материалът, с който работят скапаняците.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от crazybebe
Това да не са ти обувки да си ги харесваш![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Продължавайте да се закачате, ала-бала .. по-нататък излизайте по кафетата .. може пък да те харесва ..![]()
*сън*
Защо ? Има ли някакво значение ?Първоначално написано от BadAss
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Първоначално написано от 4o4ina
.. А да попитам ти момче или момиче си ?
Да, годините имат значение. А това, че се закача с теб значи, че има някакво привличане. Знае ли човек какво...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Започнете да излизате , а пък може и да те харесва!!!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
с такива работи и закачане в 6-7 клас се занимавахме.
както и да е, може да го поканиш на кафе или нещо такова и виж как ще реагира. или се отдръпни за малко и виж дали ще те потърси
на т'ва ако му викате харесване![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
Като прочетох това се сетих за една моя идея от началото на учебната годинада си върна бифшия.След известно време се отказах от тая моя детинска приштявка
защото както всичко вървеше наред почнахме да си пишеме всичко вървеше на 6 започнахме да излизаме,пращахме си Смс-и, говорихме си и т.н до момента в който започнаха спорове и то все за малки,несъществени неща като когато ми каза,че съм тъпа и до този момент незнам дали ме е харесвал
![]()
Знам прекалих с мойта история имам един въпрос към теб относно годините?![]()
мисля ч е не те харесва
Според мен продължавайте да се закачате а пък с времето ще видиш![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Според мен не е искал да те обиди,а и мисля,че наистина се държите детински,защото това със закачането е до 7,хайде до 8 клас..
Но както и да е - кажи на колко години си,защото наистина има значение..
Иначе излизайте,говорете си повече,може пък да те харесва...Никой освен него не може да ти го каже със сигурност..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не бъди толкова сигурна, че само с теб се закача. Реши нещо спонтанно и това е! Колкото повече му мислиш, толкова по-лошо и трудно ще става!
Предполагам си 7ми или 8ми клас, защото ако беше малко по-голяма, закачането нямаше да ти прави никакво впечетление. Момчетата обичат да се закачат с момичетата, които са смятат за симпатични. Това не значи, че те харесва или е влюбен в теб. Щом си го питала и той е отрекъл, най-вероятно просто има симпатии към теб. А и да, как си сигурна, че се закача само с теб? Да не си с него 24/7?
Само от реакциите му няма как да си сигурна, но според мен по-скоро не те харесва (лично мнение). Ако искаш да си по-сигурна, най-добре на някой купон (ако правите такива) се навъртай към него, заговори го, забий се с него. Тогава ще имаш причина да го питаш длаи наистина те харесва и дали иска да е с теб.
Вие на хероин ли сте бе?
Предполагам,че те харесва. Момчетата от 5-7 клас се опитват да покажат на момичетата,че ги харесват,чрез закачане,обиждане и прочие.
Не ми казвай, че си на повече от 12 години..
Big or small, lies are lies !