- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Скръбна вест!!!
Скъпи сънародници драги съфорумници събрани сме тук да одадем една минута мълчание на любимия ни сайт замунда вчера акцията на гедебоб уби замунда тя винаги ще се помни в сърцата ниа да същото и за арена
![]()
Аз пак не съм разбралаКакво е станало?.. и тъкмо се чудех защо немога да вляза в замунда цял ден..
![]()
Zamunda и Arena няма да бъдат затворени. Ще си сменят хоста и имената и пак ще изгреят, така че не се притеснявайте![]()
http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
"I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"
Пак ли ще се тегли безплатно?
Иначе,аз доколкото знам ,сървъра не е в България ...
Арена е жива бе, кво се шашкате. Просто поредният жалък опит на управляващите да покажат сила, ама не им се получава. Скоро и замунда ще живне споко.
"Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
"Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис
Знаех си,че няма да е спряна за дълго
На лице е пак![]()
Абе там си е, ама не може да се влиза...не се тревожете, законово основание за тяхното спиране -няма. Дори и да ги спрат, просто ще се преместят и това е...
ArenaBG Freedom: Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временнo ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
Благодарим Ви за разбирането и търпението.
Във фейсбук си го пише...ама кой да чете..
Ех, хванАха ме![]()
![]()
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Възкръстна ЧУДО !!!!!!!1
Не са ГДБОП, а май някакви хакери... ГДБОП да ги наемат да им вършат работата, по-ефективни са от тях май май...
Тоя пък "Къде е батко" ще теглиПървоначално написано от dem0to
![]()
![]()
![]()