- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора спешноо !!! ако сте овен или везни ...
Здравейте!!
такам ... сега аз си харесвам от една година едно овенче иии аз съм везнии ии от тази година учим в едно даскало и в началото нали той взе да ме поглежда от време на време и изведнъж супер бързо се привлече към мен постоянно идаше до една стая точно до нашата и постоянно ми се усмихваше,гледаше ии не само аз го забелязах всичките ми приятели от класа нали ми казват гледа те ще те изпие с поглед,но както и да е ии това стана супер бързо ии нали ни знаете везните кви сме .. обичаме всичко да става бавничко![]()
![]()
но както и да е
![]()
![]()
това стана в рамките на почти месец и после спря за да ми обръща внимание после пак започна и така спира и почва ..
![]()
аз си мисля че вече не го кефя, но моята приятелка, която също е овен постоянно ми казва,че овните не се отказват лесно, те просто правят това за да ни накарат малко да пострадаме (МАЛКО ЛИИ??)... та въпросът ми е при вас така ли е било ?? ..имате ли подобна история .. ако имате кажете ми какво е станало после ?? кажете ми нещо за тази комбинация ?? в нета пише навсякъде различно
![]()
![]()