Значи нещата стоят така. Последно съм правила секс на 1ви януари, трябваше да ми дойде на 19ти, т.е. закъснява към 3,4 дни. Имам признаците на идващ мензис, но него го няма.. Подути гърди, леки болки в кръста и т.н. (от тук филма в главата ми е ,че тези признаци могат и да са на евентуална ранна бременност. дали е възможно това?)
В крайна сметка ви взех тест, направих и излезе една чертичка. Сега пък чета по форумите, че имало и друго като "неясна втора"... понеже ми е за първи път да си правя ми е интересно как точно изглежда тази неясна черта?? При мен цялото пространство , където трябваше да се покажат тези черти беше едно размазано.. имаше си ясно една черта над C и останалото пространство беше като опръскано с розово(цялото , не само това над Т ) Друго притеснение е ,че на теста пишеше,че не трябвало да си пил много течности и най-ефикасно било със сутрешната урина. да, ама аз не можах да издържа до сутринта и го направих следобед. И да..бях пила вода преди това например, но не някакви литри..просто колкото ми се е пиело,както обикновено. Дали е възможно да е повлияло това? Писнало ми е всеки месец да се панирам по този начин и мисля да ходя на доктор да почвам едни противочатъчни вече...