Сега, след като спряха замунда ;(((((((((((, искам да ви попитам по кой канал мога да гледам The Vampire Diaries и Pretty Little Liars? Или откъде другаде мога да ги тегля?
Има хиляди сайтове!!!!! Но Замунда НЕ е затворена !!!![]()
Арена?? Въпреки, че там влизам на 3 месеца по веднъж, но съм сигурна, че ги качват и там.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
По Българско Национално Радио ще ги пускат за слушанеПървоначално написано от tjgirl
![]()
Първо, Замунда работи.
Второ, има бая торент сайтове.
Трето, как така по кой канал? Те ако ги даваха по някой канал, дали щяхме да ги теглим?
Първоначално написано от hotxxmess
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Как бе, по CW го дават сериала![]()
Audio ergo sum
Не е ли по ABC familyПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
По CW са Дневниците, по ABC Family са Лъжкините. Останах с впечатление, че пита за БГ канал, не знам тук някой да има CWПървоначално написано от SunshineGirl317
![]()
Да, аз останах с впечатлението, че ArrowsOfDeath се шегува ..Първоначално написано от mokka
![]()
Ясно ми беше, че пита за български канал, но не беше изрично споменато и така...![]()
Audio ergo sum
Е аз му каза, БНР си е канал, кво като само ще слушаПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()