.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Възможно ли е да съм бременна?

Преди 4 дни бях девствена, но се реших да пусна на приятелят си...бях пийнала малко..предрасположи ме и вс. ок, но той никога не е слагаи презерватив при полов акт и аз му имам доверие все пак..ии не използвахме.. след това го попитах дали се е изпразнил в мене...каза ми,4е няма на4ин да съм бременна,защото не се е... ..но аз си внушавам само това в главата..ии самата аз се пренатоварвам..а дали е прекалено късно за противоза4атъ4ни? Да из4акам ли още малко за да си напр. тест за бременност?

Град
    Бургас
    Ако не се е изпразнил в теб, значи не си бременна. Но ако се притесняваш толкова много си направи тест и се увери сама. И дишай дълбоко

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от aHuMaToP
    Ако не се е изпразнил в теб, значи не си бременна.
    Голяма глупост каза!
    Това, че не се е изпразнил в нея, не означава, че няма вероятност да е бременна. Информирай се за предеякулационната течност и тогава говори.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на radeberger
    Щом толкова се притесняваш, следващия път му поставяш ултиматум - секс с презерватив или няма секс.

Това, че не е свършил в теб не означава, че няма как да си бременна. Шанса е малък, но щом толкова се притесняваш си направи тест след 14-ия ден.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако си правила секс горе-долу 2 седмици след като ти е свършила менструацията има малък риск да забременееш. Не те знам аз тебе кога си го правила, но дори и да не се е изпразнил в теб пак има малък риск да е попаднало нещо! За хапчета е късно. Те се вземат до около 48 часа след секс. Тест можеш да си направиш 14 след половия акт. Тогава резултатите са по-сигурни. Не ви знам от какъв акъл правите секс без презерватив...ето ти сама виждаш, че сега всяка секунда се главоболиш. Плюс това презервативът предпазва и от болести, но да сте му мислели по-рано!!!

Супер фен
    Пий ескапел.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    LipSy, говориш глупости. Не си наясно как се смята овулация и кога се забременява.

Моме, кога ти е овулацията? Кажи дата на последна редовна менструация, продължителност на МЦ и дата на рисков полов акт.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

...

ot 03.01.2011 do 09.01.. bqx nerazpolojena.. iii na 19.01.2011 se sluchi.. : )

Град
    пространството на Дисе
    Кирилизирай си мнението!!!
    Кажи продължителност на МЦ.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    МЦ* - Менструален цикъл..

Иначе вероятност винаги има,дори и да е малка..
    Щом си го правила преди 4 дни - не можеш да пиеш и
    Ескапел,тъй като той се приема до 78 часа (3 дена) от
    рисковия полон акт...

- Тест за бременност се прави след 14 дена..

И следващия път използвайте презервативи и прочети по
    някои неща за секса в интернет..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

....

7 дена... || на 17 сьм : )

Град
    пространството на Дисе
    Момиче, питам те за последен път- кажи колко дни ти е месечния цикъл или поне кога ти се се пада овулацията.

1.НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!
    2.ВИНАГИ ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!

не е късно за тест по-добре си направи

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Krisi6901
    7 дена... || на 17 сьм : )
    Не ставаше въпрос за менструация,а за менструален цикъл..Т.е. в какъв интервал от време се появява менструацията - не мога да ти го обясня.. 28,29,30,31 дена ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си