- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как биха реагирали родителите Ви,ако (игричка) Vol.2
Тъй като темата удари 100 страници пускам втора..
Линк към миналата:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=312486
как биха реагирали вашите ако те видят гол или гола да играеш кючек
Ще се направят, че не са ме видели![]()
.... ако ви хванат да играете свара?
Ще ме попитат какво играете (незнаят какво е свара)
....ако разберат, че си дилър на трева
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Еми най-вероятно ще има големи скандали и ще ме водят на някви психолози и други глупости..
Ако разберат,че имаш планове да избягаш в друг град без да им кажеш ?
Ще се разреват и ще започнат да глед с молещи очички и разочарована физиономия а после ще ме затворят и ще бъда под тяхно око 24 на 7....
Ако разберат че си обратен ??![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Дори и хипотетично си нямам и на идея![]()
Ако разберат че си емо и си режеш вените
Ще стане въргал![]()
Ако разберат че си хомо?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Майка ми:"Е и"
Баща ми:"Браво"
Какво ще направят ваще,ако им вземеш колата за да отидеш на купон и на този купон ти се напиваш и им потрошаваш колата?
тати първо ще се учуди,че изобщо съм успяла да я изкарам от гаража.после ще повика известно време.мама честно не знам какво би направила.ц![]()
Е нямам въпрос,ама айде да въри темата.
Какво ще направят ваще,ако разберат че си арестуван,защото си замерил с камък Бойко Борисов?
Не знам въобще..Най-малкото ще се учудят и ще се опитат да разберат защо съм го направила ..Не знам![]()
Как ще реагират вашите,ако те хванат да употребяваш наркотици ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще има строги наказания и най-вероятно, ще бъда подложена на разпит от къде съм ги взела и защо.
Как ще реагират вашите, ако .. разбрат че ходиш с циганка/циганин?![]()
*сън*
Ще поискат да се запознаят с него,както и обикновено..
- Но не мисля,че ще имат нещо против,защото те не са такива,които да дискриминират хората по това от какъв произход е..
А вашите как ще реагират,ако разберат,че ходиш с циганин/ка ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще ме бичуват! 40 удара с камшик!![]()
Най-великия президент- ДЖОН КЕНЕДИ!
нямам въпрос..
Как ще реагират вашите,ако по време на някаква караница или спор заявиш:
Скъпи родители. Жасмин е била гадже с бездомника Аладин.Снежанка е живяла сама със 7 мъже.Пинокио е лъжец.Робин Худ е крадец.Тарзан се е разхождал гол.Непознат е целунал спящата красавица и тя се омъжила за него.Пепеляшка е излъгала и е избягала през нощта, за да ходи на парти.Така че не ни обвинявайте.Научени сме да се бунтуваме още от много ранна възраст. ?![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ххахахахаха.... ще започнат да се смеят![]()
Как биха реагирали, ако разберат, че крадеш?
Ще седнат и ще поговорят с мен. Ще се опитат да разберат защо го правя и ще ми разяснят че нее хубаво..Най-вероятно ще си изпрося и конско и наказание някакво.. Не знам, не мога да си го представя
Как ще реагират ако ви видят да се натискате с гаджето си дооста разгорещено? :P
Ще се направят , че нищо не са видели.![]()
Как ще реагират , ако им заявиш , че ще обиколиш България на автостоп?
баща ми ще каже " ти луд ли си бе?! "
майка ми " добре "
хахах :Д
Как ще реагират ако им кажеш,че смяташ да пребиеш някой?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ще попитат дали съм сигурна,че не мога да оправя проблема с разговор и ест ще питат каква е причината.Ще ме посъветват да не го правя,тъй като той друг път би ме пребил мн по-гадно или с подкрепа с негови приятели.![]()
Как ще реагират вашите,ако направиш нещо като Коколандия в двора или градината ви?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Емии готино, защото са готини
Как ще реагират вашите, ако разберат че си ходила у театрото в 3 през нощта![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Ще се ядосат,ще се притеснят,ще ми забранят повече да ходя там и през деня..![]()
Как ще реагират вашите,ако станат свидетели на опит да се самоубиеш?
Audrey Hepburn
СМЕТАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ .. ще ме спрат разбира съ
Кво ще стане ако отидеш в затвора щот са те хванали на границата с чужд паспорт а аа а а;д;д;д;д; а аа а а .......!
The art of simplicity is a puzzle of complexity.