- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как биха реагирали родителите Ви,ако (игричка) Vol.2
Много ще се ядосат, ще поговорят с мен, ако не стигнем до консенсус ще го гледат.
ако им кажеш, че приятелят/ката ви е с 10 години по-голям/а от вас ?
На възраста , в която съм сега ще се опитат по всякакъв начин да ме отдалечат от него. Все пак на моята възраст .. 10 години са много .
Как ще реагират , ако им кажеш , че си обратен / обратна ?
Ще се направят на ударени.
Ако изгориш жилището в което живееш ?
Не вервам да се карат, ще се радват че съм жива![]()
ако се привереш с татус на лицето?![]()
еми ще ме гледат ей така;дд и ще има конско и "дълги семейни разговори"
![]()
![]()
![]()
как биха реагирали ако разберат че си бременна (за момичета ;д) или че си убил/а някой?
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
няма да повярват, ще има дълги разговориище ме убедят, че си струва да живея, въпреки трудностите и изобщо ще направят всичко, за да не повторя опита :Д
ами ако разберат, че си говорил/а лошо за тях ?
Ще ми се скарат много и ще ме питат дали съм нормална и защо съм го направила.Първоначално написано от flower757
Ако разберат че са те изгонили от даскало и не си ходил от месец??
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Не искам и да знам...![]()
Ако разберат, че си правил/а секс на 12?
Ще ме изгонят от нас
Как биха реагирали ваще,ако разберат,че се друсаш с лепило ?![]()
ММ аз на 12 пропуших по принцип ;дд
Като направих 16 им бях казала... иии просто взеха да ми обясняват,че е вреднооооо а-у .. ама сега вече даже си пуша пред тях ;д нш фатално ;д
Ако те хванат да правиш секс с непознато момче на кухненската им маса? ;д
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Ще ни изхварлят през прозореца![]()
![]()
![]()
Как биха реагирали родителите ти,ако убиеш домашния си любимец?
нз
..ако те дават по новините като най-тежкия случай на Токсикологията?
yep.... reality bites -.-
Ми аз няма да ходя кой знае къде да се ,,тровя,, , така че ще са едни от първите узнали и най - вероятно / щом съм най-тежкия случай / ще се очаква ли .. ддз , и най - вероятно ще се радват , че /ако/ съм жива!![]()
Ами ако разберат , че си на 14 и имаш връзка с 21 години по - голям от тебе /момичета/ ?
И ако си направил сметка от , да речем 1000 лева за месец (няма невъзможни неща) / момчета/ ?
Ще ми се развикат да го оставям веднага. Друго не знам.![]()
Ако те хванат да мастурбираш?![]()
![]()
..!
........ а ако намерят видео, в което правиш секс с 2ма?
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Дискретно ще се изнесат и,надявам се,няма да отварят дума по въпроса.
Ако...боядисаш цялата си стая (пердета,шкафове и прочие) в черно?
Първо ще ме попитат "Прилича на затвор. Ще убиваш ли някого?", а после "Абе ти откъде взе пари за тая простотия?"![]()
![]()
Ами ако ... те хванат да правиш секс по телефона с гаджето си, използвайки мръсни думи?![]()
Ще се направят , че не са чули
Как биха реагирали ако те видят да шмъркаш кока?