- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Заплашват ме....
Е,желанието ти се сбъдна в грипна ваканция смеПървоначално написано от unknown0inlowe
![]()
Таа...моята логика е че в истинския живот има силни и слаби.Ако позволиш да те тъпкат и да се отнасят с теб като парцал,значи много трудно ще излезеш от това положение.
Трябва да се научиш да бъдеш силна и да не ти пука какво говорят зад гърба ти.Това,че родителите ти се развеждат и живота ти в момента е труден е просто едно от многото изпитания на живота.От теб зависи как ще го възприемеш и дали ще можеш да се справиш.Не ми се иска да го кажа,но може би е време да пораснеш.
Аз преждевременно израснах психически,защото моите се разведоха,когато бях на 12-13 и имаше страшно много проблеми и т.н.В един момент разбрах,че сама трябва да се справя тъй като всички около мен са заети да се карат за пари и кво ли не.Никой не ми обръщаше нужното внимание...Сега след 5 години разбирам,че не е било толкова лошо да порасна бързо.Има много неща,с които се справям и разбрах за тези години много неща,които ще са ми нужни в живота.
Така,че ...бъди силна и не се предавай.Помисли за себе си.Ако оставиш страха да те обземе никога няма да се измъкнеш от това положение.Пък и те са просто глупачки,които дори не могат да проявят едно малко разбиране,че си в труден период.Който иска да е с теб и да ти е приятел ще го направи,всички останали под ножа.Това е положението.Както казва приятеля на майка ми "Живота е сурав и курав" ...